reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
ale piekne zdjecia w galerii
:D
dzieci rosna wspaniale !!!

u nas dzis w nocy zaczely sie bardzo luzne kupki
mam nadzieje ze to nie bedzie biegunka

CO rozumiecie jako luźne - Filip miał 2 razy biegunkową kupę (taką co wsiaka w pampersa) a zazwyczaj to musztarda z grudkami jest.
a

Melanie pisze:
Izis Kubulek dostał pultasków, nie? widać na pierwszych 2 fotkach pulatasie  ;D
A Ty masz taką figurę, że szok,
no ale co ja się dziwię...
jak Ty w ciąży wyglądałaś idealnie  ::) to czego się spodziewać po ciąży...
Melanie      dzieki za komlement znowu aż czerwienieję :-[
a Paris jest bardzo ładna ma typowo dziewczęcą urodę :)
Kuba właśnie wieczorem jest najspokojniejszy ;D

u nas zwyczajna kupka to musztarda z grudkami koloru zoltego, a luzna to to samo tylko z duza iloscia wody,
na szczescie nie non stop wiec to chyba jeszcze nie biegunka

Witajcie kobietki

Melduje sie po bardzo dluuuugiej przerwie i gratuluje wszystkim mama szczesliwego rozwiazania i duzo zdrowka dla wszystkich maluszkow!!!

No i oczywiscie dopisuje mojego kwiatuszka do listy wrzesniaczkow.
Rosa Sofia urodzila sie 18 wrzesnia o 1:55 w nocy.Wazyla 3430g i mierzyla 52cm.Dostala 10 pkt Apgar ;D
Porod mialam dosc szybki,na cale szczescie,bo jak zaczely sie bole parte to mala wypchnelam w przeciagu 10 minut.

Pozdrawiamy serdzecznie i przesylamu gorace buziaczki.
Melanie specjalne pozdrowienia dla Ciebie i Twojej pociechy!!!

Paris wszystkiego najlepszego z okazji pierwszego miesiąca.

To normalne takie kupki luźne o konsystencji musztardy z grudkami (albo inaczej jajecznicy) tak mi powiedziała pani położna, która u nas była.
Aha i może ich być nawet 10 lub więcej (po każdym karmieniu piersią). Inaczej ma się sprawa z dzidziusiami karmionymi butelką.

Kurcze jak ja na nic nie mam czasu.

Pozdrawiam szybciutko wszystkie wrześniówki.

reklama
Do góry