reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

co do mojej martyny to jest ciezko zeby zrobila chociaz jedna kupe sama trzeba jej pomaga
tylko ze ja niestety karmie butelka
ale nie wiem bo przeciez daje jej bardzo duzo pic i robie slabsze mleko
nie wiem juz co moze byc przyczyna tego ::)

reklama
Dżizes dzisiaj ponownie powtórka z rozrywki :(
nie wiem co jest grane
pójdziemy jutro do lekarza
nie mogłam małej uspokoić o ona się tak darła, że bałam sie, że gardło sie jej rozedrze
już 3 raz taki numer
cholera, nic nie pomaga
może coś ja boli ::)
wiecie co to może być?

uspokoiła sie dopiero jak mąż wrócił z pracy i ją przytulił
a jak ja robie to samo i 1000 innych rzeczy, to nie pomaga

Grooha
dziękujemy ;)

Aster pozdrawiam i gratuluje córeczki :laugh:
jeśli masz ochotę to wklej zdjęcia do naszej galerii :)

Kociak dzięki - wiesz za co :)

u mnie mala najczesciej wscieka sie w nocy
mam 2h snu z glowy musze ja nosic przytulaac
a najuczesciej mnie takie nerwy biora bo martyna sie strasznie zanosi
ze ciezko mi jest kontrolowac nerwy ::) ::) czesto sie to na patryku odbija jak wstanie

Ja nie mam takich problemów, ale dziewczyny które nie moga dzieci uspokoić używaja suszarek - ten dzwiek uspokaja i usypia dzieci.
a

Aster gratulacje, dopisuje Cię zaraz do galerii.

Kociak a która na zdjęciu to Natalka??? :-[ Muszę sie przyjżeć jakiego " dziewczyńskiego" sobowtóra ma mój chłopaczek ;D ;D

Melanie Paris uspokaja sie jak wróci tatuś bo on jest pewnie spokojny, a u Ciebie kruszynka wyczuwa Twoje nastroje: niepokój, lęk zdenerwowanie... Najlepiej w takiej chwili zostawic ją na chwilę, wyjdź z pokoju,policz do dziesięciu, uspokój nerwy i wróc do małej. Ja tak robiłam z Kubą jak juz mi nerwy puszczały i działało. Teraz tak nie robię bo na razie nie mam takiej potrzeby. Jeszcze nie miałam takiej akcji ( odpukać) obym nigdy nie miała.

Gabi Mikołaj jest śliczniutki, fajny bobasek ;)

reklama
To zapewne wspaniała rada Aniula ale ja sie nie uspokoje kurde jako ona się zanosi
musiałabym chyba iśc na spacer do lasu :p

cholera oby jutro i w następne dni jej przeszło, bo dostanę w łeb :p
suszarkę raz próbowałam i nie działało
może innym razem pokskutkuje, obym nie miała powodu tego przetestować

Do góry