reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
wow kinek to rośnie nam przyszła gwiazda :-)
iga śpiewa nianiania, aaaaaaaa
a wiecie co Iga chyab nie przepada za Teletubisiami, skupia sie tylko jak robia papa i jak sie bajka rozpoczyna i wchodza jejden po drugim ale w sumie iga w ogole za telewizja nie przepada
ale to dobrze
Martusia u nas tez jedynie babci sie dostalo :-p

Iga ostatnio nauczyła sie mówić kółko, trzy, pepsi, ajnie czyli fajnie, auto

Maciek nauczył się na pamięć wiersza Brzechwy Na straganie.

Tzn, ja czytam, a on inscenizuje:tak: . Klepie po brzuchu rzepkę, wzdycha "A to feler", stroni od cebuli jak wytrawny BUrak:-) , zatyka sobie i mi nos również jak burak. A na końcu naszej książecki jest rysunek kucharza i to jest Dziadzia:-) .

Oto Maćka Dziadzia:tak:

BRAVO BRAVO BRAVO MACIEK

COS MI SIE WYDAJE ZE Z NASZYCH WRZESNIAKOW SAME GENIUSZE POWYRASTAJA :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

iga na razie potrafi naśladować wszystkie zwierzaki z jej atlasu zwierząt :tak:

Zamówiłam ostatnio Maćkowi bajki-grajki - 4 płyty. Jeszcze nie przyszły, ale jestem bardzo ciekawa, czy Maćka zinteresują. Wiem że jest za mały, ale uwielbia jak mu się czyta modelując głosem, zmieniając intonację. Zasłu****e się w takie opowiastki strasznie.

Zobaczymy.

Jak mu się spodoba to będziemy kompletować całą kolekcję.

Ciekawa jestem czy Maciusiowi sie spodobaja.
Edytko daj znac.

Ja mam zamiar przegrac sobie od klezanki plytki z bakami i piosenkami dzieciecymi. ALe jakos zawsze czasu no to brakuje.

Maciek nauczył się na pamięć wiersza Brzechwy Na straganie.

Tzn, ja czytam, a on inscenizuje:tak: . Klepie po brzuchu rzepkę, wzdycha "A to feler", stroni od cebuli jak wytrawny BUrak:-) , zatyka sobie i mi nos również jak burak. A na końcu naszej książecki jest rysunek kucharza i to jest Dziadzia:-) .

Oto Maćka Dziadzia:tak:

Ha ha ha:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

właśnie to przeczytałam:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Brawo Maciuś;-)

reklama
Edytko, a ta książeczka "na straganie", to taka w twardych okładkach ?
Musze ją Hance kupić :tak:

Hanula podobnie jak Maćko inscenizuje "Pana pomidora " i "Rzepkę "
szczególnie to... "ciągną i ciągną, wyciągnąć nie mogą " :no:. Normalnie purpurowa się robi na twarzy :-D, tak pomaga dziadkowi ;-):laugh2:

Do góry