reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Trądzik to ja już przechodziłam, czasem jeszcze coś mi wyskoczy, ale na szczęście najgorsze za mną. I też sporo kasy wydałam, a dopiero piguły mi co nieco pomogły.

reklama
Dla Roberta Karioki - dzisiejszego jubilata - duuużo wiosennego słoneczka i ciepła, 1000 kolorowych zabawek, pysznego jedzonka i zdrówka każdego dnia życzą monia i Kamila. 100lat i 1000 całusków :-*

Dziewczyny pomozcie!!
Antek jak wiecie jest chory. Zapalenie gardla to nic przyjemnego :( Pewnie go cholernie boli.
No i tu jest wielki problem.
On nic nie chce jesc!
Wczoraj zjadl z wielkim trudem butle o 21.00 alw wczesniej jadl o.... 13.00!!!
Dzisiaj butli o 8.00 tez nie zjadl.
Jest godzina 13.00 teraz a on zjadl troche deserku.
Niewiem co robic. Na sile i tak mu nic nie wejdzie. Mam czekac? :p

anineczko! na siłę nie karm Antka bo to go tylko stresuje dodatkowo ale napewno musisz mu podawać jak najczęściej herbatkę, chociaż parę łyczków co chwilkę, żeby się nie odwodnił. Jak choróbsko trochę odpuści, Antkowi wróci apetyt. Napewno trochę strci na wadze ale to mniejszy kłopot od tego gdyby się odwodnił. Całuski dla słodkiego Antolka i wytrzymałości dla Ciebie :) :)

reklama
Kurcze Anineczko sama nie wiem co Ci poradzić ??? Może spróbuj podawać mu częściej butle i te pare łyczków możliwe, że zje i tak jak babija mówi podawaj mu herbatkę. Mam nadzieję, że szybko go ta choroba puści i będzie wszystko oki :) :)

Buziaczki dla Antosia oby szybko wyzdrowiał :) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Trzymaj się kochaniutka !!!

Do góry