reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Cholercia moja Sandra coś troszkę pokasłuje od dwóch dni. Dziwi mnie to bo nie ma kontaktu z chorymi i na dworek wychodzimy często i raczej się nigdzie nie mogła zaprawić hmmm ??? Mam nadzieję, że jej to minie bez chorobowo jak na razie podaję jej syropek przciw kaszlowy i wydaje mi się, że jest lepiej. Zobaczymy co będzie dalej.

reklama
Robercikowi wszystkiego co najlepsze życzy Julcia z Mamą :)

Anianeczko - kochana nie martw sie że Antoś nie chę jeść, mój lekarz nam powiedział, że w czasie choroby dziecko nie musi jeść dużo, i dzieci zazwyczaj nie chcą,a to jest tym uwarunkowane, że jak się karmi malucha to sie tez karmi chorobę -wiem że to dziwne, ale tak podobno jest. Kochana trzymaj sie no i zeczywiście dawaj Antosiowi duzo herbatki, najlepiej takiej na przeziębienie albo lipę mu zaparz, lipa też pomaga.

Całuski dla Ciebie i Naszego przystojniaczka :-* :-* :-*

Robercikowi z okazji miniurodzinek życzymy zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka i żeby zawsze był uśmiechnięty. No i żeby Mu siostrzyczka nie chorowała. Maciek i ciotka Edzia.

Luleczka pisze:
Robercikowi wszystkiego co najlepsze życzy Julcia z Mamą :)

Anianeczko - kochana nie martw sie że Antoś nie chę jeść, mój lekarz nam powiedział, że w czasie choroby dziecko nie musi jeść dużo, i dzieci zazwyczaj nie chcą,a to jest tym uwarunkowane, że jak się karmi malucha to sie tez karmi chorobę  -wiem że to dziwne, ale tak podobno jest. Kochana trzymaj sie no i zeczywiście dawaj Antosiowi duzo herbatki, najlepiej takiej na przeziębienie albo lipę mu zaparz, lipa też pomaga.

Całuski dla Ciebie i Naszego przystojniaczka  :-* :-* :-*

Dziekuje Luleczko :-* :-* :-*
Normalnie chyba sie pomodle dzisiaj za Was. No za to, ze Mam Was.

Antek zjadl po raz pierwszy dzisiaj po 15.00 :p
Jadl na zmiane butle  z kasza z deserkiem bananowym. Udalo sie 120ml. mleka i pol sloiczka deserku. Tak wiec nie jest zle. ;D
No i fakt, ze pije duzo.. Juz poszlo 400ml.herbatki. ::)
Nie wyglad zle. Nie kaszle i niema kataru, a i czesto sie usmiecha. :)
Tylko wieczory go strasznie mecza i biedny zali sie bardzo intensywnie na caly swiat. :(
Ale zaczal przesypiac cale noce... :) czyli te pobudki nocne oznaczaly nadejscie choroby.  :(

Najwazniejsze zeby wyzdrowial :) No i zdrowka zyczymy wszystkim maluchom ;)

monia77 pisze:
Dla Roberta Karioki - dzisiejszego jubilata - duuużo wiosennego słoneczka i ciepła, 1000 kolorowych zabawek, pysznego jedzonka i zdrówka każdego dnia życzą monia i Kamila. 100lat i 1000 całusków :-*

krzyś majka i joanka buziakują również

reklama
edyta27 pisze:
Robercikowi z okazji miniurodzinek życzymy zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka i żeby zawsze był uśmiechnięty. No i żeby Mu siostrzyczka nie chorowała. Maciek i ciotka Edzia.
pozwilimy z Matim się przyłączyć do życzeń :D

Do góry