reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Cholercia moja Sandra coś troszkę pokasłuje od dwóch dni. Dziwi mnie to bo nie ma kontaktu z chorymi i na dworek wychodzimy często i raczej się nigdzie nie mogła zaprawić hmmm ??? Mam nadzieję, że jej to minie bez chorobowo jak na razie podaję jej syropek przciw kaszlowy i wydaje mi się, że jest lepiej. Zobaczymy co będzie dalej.

reklama
Robercikowi wszystkiego co najlepsze życzy Julcia z Mamą :)

Anianeczko - kochana nie martw sie że Antoś nie chę jeść, mój lekarz nam powiedział, że w czasie choroby dziecko nie musi jeść dużo, i dzieci zazwyczaj nie chcą,a to jest tym uwarunkowane, że jak się karmi malucha to sie tez karmi chorobę -wiem że to dziwne, ale tak podobno jest. Kochana trzymaj sie no i zeczywiście dawaj Antosiowi duzo herbatki, najlepiej takiej na przeziębienie albo lipę mu zaparz, lipa też pomaga.

Całuski dla Ciebie i Naszego przystojniaczka :-* :-* :-*

Robercikowi z okazji miniurodzinek życzymy zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka i żeby zawsze był uśmiechnięty. No i żeby Mu siostrzyczka nie chorowała. Maciek i ciotka Edzia.

Luleczka pisze:
Robercikowi wszystkiego co najlepsze życzy Julcia z Mamą :)

Anianeczko - kochana nie martw sie że Antoś nie chę jeść, mój lekarz nam powiedział, że w czasie choroby dziecko nie musi jeść dużo, i dzieci zazwyczaj nie chcą,a to jest tym uwarunkowane, że jak się karmi malucha to sie tez karmi chorobę  -wiem że to dziwne, ale tak podobno jest. Kochana trzymaj sie no i zeczywiście dawaj Antosiowi duzo herbatki, najlepiej takiej na przeziębienie albo lipę mu zaparz, lipa też pomaga.

Całuski dla Ciebie i Naszego przystojniaczka  :-* :-* :-*

Dziekuje Luleczko :-* :-* :-*
Normalnie chyba sie pomodle dzisiaj za Was. No za to, ze Mam Was.

Antek zjadl po raz pierwszy dzisiaj po 15.00 :p
Jadl na zmiane butle  z kasza z deserkiem bananowym. Udalo sie 120ml. mleka i pol sloiczka deserku. Tak wiec nie jest zle. ;D
No i fakt, ze pije duzo.. Juz poszlo 400ml.herbatki. ::)
Nie wyglad zle. Nie kaszle i niema kataru, a i czesto sie usmiecha. :)
Tylko wieczory go strasznie mecza i biedny zali sie bardzo intensywnie na caly swiat. :(
Ale zaczal przesypiac cale noce... :) czyli te pobudki nocne oznaczaly nadejscie choroby.  :(

Najwazniejsze zeby wyzdrowial :) No i zdrowka zyczymy wszystkim maluchom ;)

monia77 pisze:
Dla Roberta Karioki - dzisiejszego jubilata - duuużo wiosennego słoneczka i ciepła, 1000 kolorowych zabawek, pysznego jedzonka i zdrówka każdego dnia życzą monia i Kamila. 100lat i 1000 całusków :-*

krzyś majka i joanka buziakują również

reklama
edyta27 pisze:
Robercikowi z okazji miniurodzinek życzymy zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka i żeby zawsze był uśmiechnięty. No i żeby Mu siostrzyczka nie chorowała. Maciek i ciotka Edzia.
pozwilimy z Matim się przyłączyć do życzeń :D

Do góry