reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Monia, tak, duzo mam, miesiecy w roku nie starczy jak sie zawezme ;D

Blanus, to raczej kosmiczne wrazenie i do tego niebolesne
tylko ma sie swiadomosc wszystkiegio co wokol Ci robia
czujesz kolejne pociagniecia skalpela, ale naprawde nic nie boli
to cos jak przy szyciu krocza: czujesz przeciagana przez skore nitke, ale nic nie boli

polecam amatorom kolczykowania, bo zapewnia wiekszy odlot ;D zwlaszcza po ;D

Monia ja tylko takie duze powycinam, bo wogole to ja mam pieg na piegu ;D

Beatka, mnie chyba na szczescie dobrze znieczulili ;D

Blanus, da sie przezyc, ale swoje trzeba wycierpiec ;)

Ineczka pisze:
Monia ja tylko takie duze powycinam, bo wogole to ja mam pieg na piegu ;D

Beatka, mnie chyba na szczescie dobrze znieczulili ;D

Blanus, da sie przezyc, ale swoje trzeba wycierpiec ;)

Tak, ja tez Ineczko o tych dużych myślałam ;D

Skórę na plecach mam do wymiany :) i nie tylko tam :(

reklama
Monia najważniejsze, że na buzię masz ładną :)
Moja koleżanka taka śliczna dziewczyna, a ma wieczny trądzik - wydała już fortune na walkę z tą cerą :(

Do góry