reklama
madga pisze:Kamilko jeszcze my, jeszcze my: STO LAT, STO LAT kochaniutka, rośnij śliczna i zdrowiutka
Maciuś: i tobie śliczny kawalerze wszystkiego co najlepsze!
DZIĘKUJEMY !
a bo ja tak dzis od tylu mysle, ale wyjasnie od poczatku, jesli mi blysk resztek umyslu pozwoli ;DJoanka pisze:nie no wszystko ok, jako anglistka powiem tak: hug to czasownik przytulać, hugging to rzeczownik odczasownikowy - przytulanie, zatem żeby mój rym miał sens z pkt widzenia gramatycznego huggisy zamieniłaś na huggingi, tak ?
Czy dalej coś nie kumam ?
a rzeźnika to już w ogóle nie kumam
jakaś niekumata jestem dzisiaj
to po tym spotkaniu z promotorem, normalnie kocham go
bylam dzis na kolejnym wycinaniu czegos tam popiepszonego
i dostalam to samo znieczulenie co zwykle, ale widocznie blizej glowy wstrzykniete
i zareagowalam dosc dziwnie ;D
wszystko mi muli: internet, czytanie i myslenie ;D
dobrze ze nie mam tak jak kolega meza, ktory po trawce nie mogl wejsc do autobusu bo autobus wydawal mu sie tak maly jak pudelko zapalek ;D
Ineczko, a ty Ryśkę paliłaś ? :
a co za pieprzną historię ci wycinali ?,
mi po porodzie nagle popieprzony gaj wyrósł, mam coś takiego w ształcie kalafiorka, co rosnie, jest czerwone i w ogóle obleśne, dermatolog kazała obserwować jeszcze miesiąc i później albo pod laser albo pod skalpel, czy u ciebie to samo ? czy jakieś dawne dzieje ?
a co za pieprzną historię ci wycinali ?,
mi po porodzie nagle popieprzony gaj wyrósł, mam coś takiego w ształcie kalafiorka, co rosnie, jest czerwone i w ogóle obleśne, dermatolog kazała obserwować jeszcze miesiąc i później albo pod laser albo pod skalpel, czy u ciebie to samo ? czy jakieś dawne dzieje ?
u mnie te kalafiorki wyrosly w ciazy, ale wlasnie ze wzgledu na ten haj skalp zdecydowalam sie sciagnac teraz i w ruch poszedl skalpel (oni to slowo wzieli z westernu czy jak?)
a jak juz sie zaprzyjaznilam z personelem to postanowilam sie w kilku miejscach poupiekszac i wycinam soibe to tu to tam raz w miesiacu od stycznia (to takie noworoczne postanowienie: badz piekna rowniez za dnia ;D )
dobrze ze dzis mnie maz przywiozl, bo ja chyba na najblizszym skrzyzowaniu urzadzilabym skobie koncert reage ;D
a jak juz sie zaprzyjaznilam z personelem to postanowilam sie w kilku miejscach poupiekszac i wycinam soibe to tu to tam raz w miesiacu od stycznia (to takie noworoczne postanowienie: badz piekna rowniez za dnia ;D )
dobrze ze dzis mnie maz przywiozl, bo ja chyba na najblizszym skrzyzowaniu urzadzilabym skobie koncert reage ;D
M
Melanie
Gość
Ineczka
to ja też sobie coś upiększę - może np ...ten biust :
żeby był jędrny i nie za duży
to ja też sobie coś upiększę - może np ...ten biust :
żeby był jędrny i nie za duży
Ineczko, rany, te rzeszowskie dziołchy ;D ;D ;D ;D
a ja tak coś czuję że ci haj do reagge nie potrzebny
No to ja też się skuszę na kalafiory won do wory...niegramatycznie ale co tam... bolało ? mam na myśli stan ducha i ciała po upojnym ćpaniu bynajmniej nie z woli własnej ( no chyba że to postanowienie noworoczne ściśle wiąże się ze stanem upojenia )
a ja tak coś czuję że ci haj do reagge nie potrzebny
No to ja też się skuszę na kalafiory won do wory...niegramatycznie ale co tam... bolało ? mam na myśli stan ducha i ciała po upojnym ćpaniu bynajmniej nie z woli własnej ( no chyba że to postanowienie noworoczne ściśle wiąże się ze stanem upojenia )
reklama
Podziel się: