reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Krzysiu ma super fotki - świetnie ise komponują kolorki ciuszka ze ścianą :)

Milenka
jest śliczna - juz to pisałam ale napisze jeszcze ze 100 razy - super egzotyczna uroda !!!
I bardzo podobna do koleżanki z klatki ;)

A zdjęcia Antka z avatara ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D - no nie moge patrzeć, bo parskam śmiechem, a Paris dopiero co usnęła

reklama
Melanie , dzięki
Antek, rajstopy fatycznie twarzowe

a Milenka, Ineczko to tylko totalnie pozytywne, Milenka kojarzy mi się z taką młodziutką foczką, zawsze uwielbiałam widok tych zwierzątek, no i temat zdjęcia tak jakoś pasuje do mojego wyobrażenia

;D ;D ;D ;D ;D ;D no Antek ma czapke pilotke na glowie ;D

Powiedzcie  mi mamusie. jak to jest prawidlowa temperatura u malucha, ale w buzi???
Mam termometr smoczek i wyszlo mi ze ma 37.7 stopnia. Wiem,ze sie odejmuje iles tam kresek, ale ile?

Nie jest chory,nie kaszle,nie ma kataru tylko ta temperatura...to przez zeby???

Anineczko to może byc przez zęby
w buzi sie nie odejmuje,( tak myśle)
chyba tylko w pupci 5 kresek
poczekaj troche , obseruj gdyby podskoczyla powyżej 38 podaj coś na zbicie

moja kochana Foczka serdecznie dziekuje za pochwaly ;D
Milenka uwielbia jak sie do niej mowimy "Foczka" ;D

a na taki pulpit sie wgapialam przez cala ciaze:
foczka7ff.jpg

Ineczka przecudna ta twoja foczka, pamiętam zdjęcie Milenki w takiej fajowej koronkowej czapeczce-boskie!!!!

Ineczka, piękne kolory mają Twoje zdjecia, takie ciepłe...

Melani Twoje tez przecudne.U mnie Hanka wygląda tak bado, ale to pewnie wina aparatu albo braku umiejętności

Krzyś jaki on ma dorosły wyraz twarzy, super, Joanko macie fajowo pomalowane ściany w domu, bardzo mi się podoba.

Milenka jako dzika bestia, świetny pomysł!!!

Antek oczka ma rozbrajające, dziewczyny będą za nim szalały

Bunio izisowy to też poważny mężczyzna ;D ;D

Sandra pięknie wygląda w sukienusiach

Kubek Gosiczki - extra bluza, Olek z zazdrości obślinił klawiaturę

Juleczka szaleje w łóżeczku, super zdjęcia ;D ;D ;D ;D

Majcia w kąpieli wygląda jak królowa na tronie

Rozalka jak zwykle najsłodsza :) ;) :laugh:

Paris w sukience - super laska

Maksiu całkiem się zmienił, duuuży chłopak

Ameryki nie odkryje ale musze to powiedziec
DZIEWCZYNY ALE CUDNE MAMY DZIECI!!!!!!!

anineczka fota z rajstopkami - super, a fryzurka kapielowa bardzo twarzowa ;D

tunia- sliczna coreczka a oczyska ma jak ocean.

beatka- Majeczka to zgrabniutka laseczka ;D

luleczka- cwaniarka malutka....jak bym swojego baczka widziala- cudo

gosiczka-wazny chlop z twojego Kubula 8)

martusia 78- twoja Sandrusia to sama slodycz....a i galeria sukieneczek imponujaca

izis duuuuzy synalek!!!

grooha1- fajna fotka....ten misio w srodku najfajniejszy

ineczka-  ;D zwierzatko mlekozerne ;D

joanka-Krzysio -cudny a mamusia fajne fotki mu strzelila :laugh:

sylwia-lesiak- powazny Jasiulo....a okraglutki jak moj Ivulo :D

od kiedy to zamkniety watek to fotek przybywa mnostwo.....ale to super bo uwielbiam je ogladac

reklama
anineczka pisze:
Melanie pisze:
Anineczko nie wiem co to ::) w tym okresie jakim są nasze dzieci, to stawiałabym na małe białe kiełki ::)
a paczka doszła?
bo może posmarowałabyś żelem dziąsłą i zobaczyłabyś czy pomaga ::)
No jeszcze nie dojszla :(Ale pewnie dzis przybedzie ;D

Blanus ty masz podobnie z Ariska jak ja z Antkiem...
Moze to faktycznie kly??

Anineczko, Arisa tak sie budzila w nocy z placzem, ale jak juz byly tuz pod skora
a teraz ::) ::) ::)
dziaslaki ma gladkie...

Do góry