reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
...wiecie co ,aż mi głupio...tyle fotek na raz, ale i tak wybieram częć z tego co chciałam Wam pokazać...mówiłam (pissałam) Wam juz keidys ze zrobiłam sobie specjalny folder ze zdjeciami, które chciałam Wam pokazać - no i teraz zaczęłam wklejać, ale wybieram tylko fajniejsze, bo okazałao się że tych zdjeć to około 200 sie tam nazbierało ... resztę jutro powklejam, bo teraz Wielorybek się obudził i domaga sie blisksci mamy..

całuski Moje Wrześnióweczki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Juleczka Luleczki śliczna dziewczyneczka a i mamusia także pięknisia. A juleczka w stu procentach mamusiowa dziewczynka

Rozalcia tez piekniutka. Ma śliczne oczeta. A na jednym zdjęciu urzekła mnie swoim czarującym usmiechem i jestem oczarowana, zaczarowana :D

Rozi urosła Tuniu, no i ma już taką świadomą buzialkę, robi się z niej mała cwaniara
No tak, jak się jest światowej sławy, zna się języki to i w głowie się przewraca, jeszcze nam maleńka pokaże, coś mi mówi, "jak się łyżką je" ;)
No i kurczę, jak ja waszym dzieciom zazdroszczę dłuuugich nózek.
Majka i Krzyś niestety kończyny dolne ( co do długości, rónież niestety tylko) odziedziczyli po ojczulku. Piotrek jest wysoki bo ma 189 cm wzrostu, ale 3/4 tego to tułów a reszta nogi, i tak : kupuje garnitur to w szczątkach : góra na 190, dół na 182... ( a czaem nawet na 178 :() Co do Krzyśka to niech sobie będzie nieproporcjonalny po tacie, ale maja.... :p mogłąby mieć szczudły mamy...eeee tam i tak są boscy ;D
Miyu, nie widzę "śłicznotki w spineczce" ;) ::) ::) ::)

A swoją drogą cuuuuudnie tak się opisuje zdjęcia, kiedy możemy oglądać je tylko MY a czytać opisy wszyscy, niech wszystkim pozostałym gula skacze. O !

hihihi Joanka no nie mogę.... pewnie przesadzasz z tymi krótkimi girkami....

Myiu Mati jest boski śliczne roześmiane zdjęcie!

A u nas jest odwrotnie: ja mam krótkie nóżki jak u kaczuszku a mój mąż szczudły. Dosłownie!

no teraz to ty Aniulko przesadzasz z tą kaczuszką ;D
a nózie to moje szkraby naprawdę mają tyci, chociaż teraz majce się jakby troszeczkę wyrównały ...z długością włosów ( ma do szalika, jak to się ostatnio chwaliła)

Joanko, znam ten problem z nogami męża. U mnie jest to samo ;D
Ale ja mam nooogi długaaaśne i spodni nie mogę kupić, bo wszystkie są za krótkie ::)

ja też mam problem ze spodniami, bo wszystkie są za krótkie, plus za wąskie w biodrach i tyłek włazi mi do wysokości kolan :mad:

reklama
Do góry