reklama
co to było?
na chrzcinach Sandry chyba nie było śniegu?
Daria bardzo się zmienia :
Maksiu też nie podobny do siebie ;D, duży
Maja - gimnastyczka mała ;D
Paris - pogodna lalunia, fajna fotka
Antek to ma szczęście - fajni rodzice i fajne krajobrazy ;D
Julia - chyba nie ma łysinki :
na chrzcinach Sandry chyba nie było śniegu?
Daria bardzo się zmienia :
Maksiu też nie podobny do siebie ;D, duży
Maja - gimnastyczka mała ;D
Paris - pogodna lalunia, fajna fotka
Antek to ma szczęście - fajni rodzice i fajne krajobrazy ;D
Julia - chyba nie ma łysinki :
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Njalepszego melczka i kaszek na codzień dla solenizantów 
M
Melanie
Gość
siwasek pisze:to pewnie dostanie jakis antybiotykMelanie pisze:siwasek, a jak mocz to co? :![]()
a najgorsze jest to ze nie mam jak i iedy tego moczu zawiezc do badania, bo maz o 6 wyjezdza do pracy jutro, zreszta dzis tez tak a wraca późno i juz lab nie czynne....cholera...
musimy cos wymyslec
Siwasek nie wiem jak Wy tam sobie żyjecie ale może taksówka zawiezie albo jakiś zaprzyjaźniony sąsiad
siwasek pisze:to pewnie dostanie jakis antybiotykMelanie pisze:siwasek, a jak mocz to co? :![]()
a najgorsze jest to ze nie mam jak i iedy tego moczu zawiezc do badania, bo maz o 6 wyjezdza do pracy jutro, zreszta dzis tez tak a wraca późno i juz lab nie czynne....cholera...
musimy cos wymyslec
Siwasku, my właśnie po badaniu, zawsze wożę na Korczaka ( Szpital dziecięcy) tam jest lab czynny do 18:00 codziennie i do 18:00 możesz zostawiać mocz do analizy i posiewu. U nas posiew ok, ale ogólne do bani, leukocytów za dużó, mętny i w dodatku zasadowy. Normalnie wysiadam i do tego jakaś depresja mnie dopadłą, no ryczeć mi się chce i już.
siwasek
Fanka BB :)
chyba maz wezmie jutro wolne...choc nie zabardzo moze...sasiedzi nie bardzo, bo ich prawie nie znamy...Melanie pisze:siwasek pisze:to pewnie dostanie jakis antybiotykMelanie pisze:siwasek, a jak mocz to co? :![]()
musimy cos wymyslec
Siwasek nie wiem jak Wy tam sobie żyjecie ale może taksówka zawiezie albo jakiś zaprzyjaźniony sąsiad
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Ineczko
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
reklama
Pozwolimy się podpiąć pod Ineczkową rymowankę. Buziaczki dla solenizantki :-* :-* :-*Ineczka pisze:Juleczkowe suwaczki cos tancuja, ale niech nas nie oszukuja ;D
zima w wiosne sie juz zmienia, a my slemy Ci zyczenia
duzo zdrowka i usmiechu oraz szczescia w kazdym miechu ;D
od Milenki i Ineczki
Podziel się: