reklama
Joanka pisze:ja też mam problem ze spodniami, bo wszystkie są za krótkie, plus za wąskie w biodrach i tyłek włazi mi do wysokości kolan![]()
otóż to
Gosiczka
Mamusia Kubusia
monia77 pisze:Joanko, znam ten problem z nogami męża. U mnie jest to samo ;D
Ale ja mam nooogi długaaaśne i spodni nie mogę kupić, bo wszystkie są za krótkie :![]()
Zazdroszczę, też bym chciała długie nogi
A teraz już naprawdę zaczynam cwiczyc
bo spodnie w sklepach kochana są na anorektyczki, plus dziewczynki o budowie chłopczyka.
Ja stanowczo protestuję, żądam powrotu do kobiecości, precz z biodrówkami ( przemawiała kobieta która urodziła dwójkę dzieci i biodra ma na wysokości piersi, tzn w okolicach pępka)
Ja stanowczo protestuję, żądam powrotu do kobiecości, precz z biodrówkami ( przemawiała kobieta która urodziła dwójkę dzieci i biodra ma na wysokości piersi, tzn w okolicach pępka)
Gosiczka pisze:monia77 pisze:Joanko, znam ten problem z nogami męża. U mnie jest to samo ;D
Ale ja mam nooogi długaaaśne i spodni nie mogę kupić, bo wszystkie są za krótkie :![]()
Zazdroszczę, też bym chciała długie nogi
A teraz już naprawdę zaczynam cwiczyc
Nie zazdrość. Wszystkie spodnie w sklepach są za krótkie
reklama
Joanka pisze:Gosiczko, łe tam Rubens jest fajny, byle nie patrzeć do lustra, oto moja recepta ;D
A tak poważnie to ja też muszę ...no na razie coś postanowić, więc postaniawiam że pomyślę o ćwiczeniach. :angel:
dołączę się jeżeli pozwolisz ;D Pomyślimy obie, będzie raźniej
Podziel się: