reklama
siwasek
Fanka BB :)
to edyta doszlo do jakiegos zaniedbania przy twoim porodzie...wszedzie pisza ze parcie max moze trwac 2 godzinyedyta27 pisze:Kurde, ja nie mogę słuchać historii o łatwych i szybkich porodach...
Aniulka może masz rację. Już kiedyś pisałam o swoim porodzie. Parłam 4 godziny i nie mogłam Go urodzić. Skurcze to pikuś przy partych. Wykrwawiłam się na maksa, potem przez dobe musiałam plackiem leżec podłączona do jakichś worków z krwią... az mi się pisać nie chce... Dlatego kolejnego porodu będę się bała jak nie wiem, ale może z czasem to minie.
współczuje
oj to edyta nie zazdroszczę. Ja kubę tez długo rodziłam i skończyło sie cesarką. Mały prawie sie udusił, dlatego przy łukaszu miałam cesarkę. mimo wszystko, gdybym miała jeszcze kiedyś rodzic i byłoby to możliwe, chciałabym spróbowac sama.
Poród porodowi nie równy... Kuby nie mogłam urodzic a Łukasza gdyby nie zaplanowana cesarka pewnie bym sama urodziła bez problemu
Poród porodowi nie równy... Kuby nie mogłam urodzic a Łukasza gdyby nie zaplanowana cesarka pewnie bym sama urodziła bez problemu
edyta27
O&M
Oooj, działo się podczas tego porodu mojego - wszyscy lekarze i połozne jakie były na oddziale, ruch jak na dworcu... mąż stał na korytarzu i się denerwował, ze to tak długo trwa, bo go w pewnym momencie wygoniłam... No ale, nie ma co rozpamiętywać. było minęło. Maciuś jest cudowny i wart kazdego bólu i cierpienia. 
poród szybko postepował, przed 5 byłam w szpitalu a Marcel sie urodził 7:50siwasek pisze:no co ty marta, a ja sie łudze ze drugi poród to juz łatwiutko ::
:
![]()
ale był duzy i główka caaaaaaałe 36 cm, ciężko mi było wypchnąć
reklama
siwasek pisze:acha
ale ja i tak sie ludzic bede ze bedzie łatwiej
no i tak trzymaj!!! Ja bym Łukasza urodziła, tak szybko poród postępował.... no ale mi nie pozwolili ze względu na jego wielkośc i pierwszy poród przez cc. Groziło peknięcie macicy
Podziel się: