reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Możesz też innym sposobem:
1. wybierz sobie zdjęcie i zapisz najlepiej na pulpicie (ja je kopiuję, bo trzeba zmniejszyć)
2. wyedytuj zdjęcie i zmniejsz do 128 kb najwięcej
3. wejdź w galerię i napisz odpowiedź - jakis komentarz do zdjęcia
4.wejdź w opcje dodatkowe i dodaj załącznik (wcisnij przeglądaj i wybierz pulpit i to wcześniej przygotowane zdjęcie)

Ja na początku tak wklejałam fotki, ale ten sposób ma kilka wad:
1. jeśli wklejasz więcej niż jedno zdjęcie to tylko pod jednym możesz umieścić komentarz,
2. pod zdjęciami jest informacja m.in. o liczbie wyswietleń.

marta3x pisze:
Martusia no to miałaś niespodziankę
Ja długo czekałam ,mój skrzacik miał byc 20 ::)
ale mu się nie spieszyło

A mialam niespodzianke i do konca nie wierzylam bo nic mnie nie bolalo tylko mi wody odeszly i na badaniu przy przyjeciu do szpitala to sie ze mnie smiali bo twierdzialam ze to napewno nie to i nie teraz bo ja mam jeszcze dwa tygodnie, a tak mi sie ciaza podobala ze chcialam jak najdluzej, a lekarz do mnie ze to napewno juz i dzis urodze bo rozwarcie duze, a ja dalej myslalam ze sie myli hihihi no i po 3 godzinkach sie urodzila co tylko przez 2h mnie bolalo no i jednak sie nie mylili ;D ;D ;D :p

a ja klikam na direct link to image.... a jeszcze przed wcisnięciem host it pod ramka gdzie się przegląda zdjecie jest ramka z rozmiarami. Wybieram 640 x 480 i tym sposobem fotka sama się zmniejsza

Wiem Aniulka. Ale tym moim starym sposobem trzeba samemu zmniejszyć u siebie w kompie, ale mimo wszystko jest on naprawdę łatwy

martusia to pozazdroscic takiego szybkiego porodu ja od odejscia wód do ujrzenia Igi spędzilam ponad 20 godzin ::)

reklama
Do góry