reklama
edyta27
O&M
Możesz też innym sposobem:
1. wybierz sobie zdjęcie i zapisz najlepiej na pulpicie (ja je kopiuję, bo trzeba zmniejszyć)
2. wyedytuj zdjęcie i zmniejsz do 128 kb najwięcej
3. wejdź w galerię i napisz odpowiedź - jakis komentarz do zdjęcia
4.wejdź w opcje dodatkowe i dodaj załącznik (wcisnij przeglądaj i wybierz pulpit i to wcześniej przygotowane zdjęcie)
Ja na początku tak wklejałam fotki, ale ten sposób ma kilka wad:
1. jeśli wklejasz więcej niż jedno zdjęcie to tylko pod jednym możesz umieścić komentarz,
2. pod zdjęciami jest informacja m.in. o liczbie wyswietleń.
1. wybierz sobie zdjęcie i zapisz najlepiej na pulpicie (ja je kopiuję, bo trzeba zmniejszyć)
2. wyedytuj zdjęcie i zmniejsz do 128 kb najwięcej
3. wejdź w galerię i napisz odpowiedź - jakis komentarz do zdjęcia
4.wejdź w opcje dodatkowe i dodaj załącznik (wcisnij przeglądaj i wybierz pulpit i to wcześniej przygotowane zdjęcie)
Ja na początku tak wklejałam fotki, ale ten sposób ma kilka wad:
1. jeśli wklejasz więcej niż jedno zdjęcie to tylko pod jednym możesz umieścić komentarz,
2. pod zdjęciami jest informacja m.in. o liczbie wyswietleń.
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
marta3x pisze:Martusia no to miałaś niespodziankę
Ja długo czekałam ,mój skrzacik miał byc 20 :
ale mu się nie spieszyło
A mialam niespodzianke i do konca nie wierzylam bo nic mnie nie bolalo tylko mi wody odeszly i na badaniu przy przyjeciu do szpitala to sie ze mnie smiali bo twierdzialam ze to napewno nie to i nie teraz bo ja mam jeszcze dwa tygodnie, a tak mi sie ciaza podobala ze chcialam jak najdluzej, a lekarz do mnie ze to napewno juz i dzis urodze bo rozwarcie duze, a ja dalej myslalam ze sie myli hihihi no i po 3 godzinkach sie urodzila co tylko przez 2h mnie bolalo no i jednak sie nie mylili ;D ;D ;D
reklama
Podziel się: