reklama
Miałam napisać wczoraj wieczorem ale nakarmiłam Mikołaja o 20 i razem z nim poszłam spać, nawet go wczoraj nie wykąpałam.
Byłam z nim wczoraj u lekarza bo jest troszke przeziebiony. Dostał syropek na kaszelek i juz dzisiaj jest troszke lapiej, tylko jeszcze troche gorązkuje.
Byłam z nim wczoraj u lekarza bo jest troszke przeziebiony. Dostał syropek na kaszelek i juz dzisiaj jest troszke lapiej, tylko jeszcze troche gorązkuje.
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
wszystkiego naj dla Jubilatów
Daria przewróciła sie sama z plecków na brzuszek
Daria przewróciła sie sama z plecków na brzuszek
madga
Fanka BB :)
MY RÓWNIEŻ ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO JUBIALATOM!!
Koreczek83 gratulacje dla dzielnego maleństwa!!! U nas niestety klapa jeszcze z przewrotami
Mały obrócił się dokładnie 4 razy z brzuszka na plecki dwa tygodnie temu a dziś nie chce nawet próbować :-[ Wogóle nie cierpi pozycji na brzuszku, daje łapki do tyłu wzdłuż ciałka i robi kołyskę. Fika nóżkami i się niecierpliwi! Aż się boję, że przez to nigdy się nie nauczy obrotów
Ale za to potrafi już jakiś czas posiedzieć bez podparcia! Trzymam mu wtedy paluszki asekuracyjnie ale gdybym nie trzymała to też by posiedział. Sam też próbuje się podnieść do siedzenia ale jeszcze mu nie wychodzi. Zostaje tak na 45 stopniach i opada.
Koreczek83 gratulacje dla dzielnego maleństwa!!! U nas niestety klapa jeszcze z przewrotami
Ale za to potrafi już jakiś czas posiedzieć bez podparcia! Trzymam mu wtedy paluszki asekuracyjnie ale gdybym nie trzymała to też by posiedział. Sam też próbuje się podnieść do siedzenia ale jeszcze mu nie wychodzi. Zostaje tak na 45 stopniach i opada.
siwasek
Fanka BB :)
Koreczku a ten języczek to dlatego ze teraz bedzie trzeba jej bardziej pilnowac, tak ???koreczek83 pisze:Daria przewróciła sie sama z plecków na brzuszek![]()
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
monia77 pisze:martusia_78 pisze:monia77 pisze:Martusiu, a karmisz piersią, czy modyf.?
Tylko piersią. Dopiero za tydziń zjemy pierwsze przetarte jabłuszko i soczek.
No to ta kupka pewnie od czegoś, co zjadłaś, albo jakiś wirusik lekki, albo ząbki
To moje typy. Zobaczysz jakie będą następne
Jeżeli nie widać, żeby dzidziowi coś dolegało, to myślę, że nie ma się czym martwić
![]()
mam nadzieję, że to nic takiego ale dziś i w najbliższych dniach obserwuję kupkę
reklama
ojej piekne fotki w galerii
Kamilka pięknooka widac ze jest szczęśliwa że mama kaszkę dała
Olaf mnie rozłozył na łopatki... grooha, może wam rajdowiec jakiś rośnie???
Anineczka biedulko..... mam nadzieję że to się nie powtórzy. jakby co to jedź do lekarza bo taki długi płacz to napewno nie od ząbków.... może od nowych deserków, ale jeśli się powtórzy, lepiej pokaz Antka lekarzowi
Gabi Mikołajkowi zdrówka życzymy
Joanka szok!!!! gratulacje dla Krzysia!!!
A mój leniuszek tez się może ze 4 razy przekrecił z brzuszka na plecy, a odwrotnie ani rusz.... za to siedzi już elegancko i podnosi się na czworaki i pełza do tyłu i wreszcie dostrzegł że ma nóżki i bawi się nimi. A poza tym potrafi pięknie obracac grzechotkę w rączkach i umie juz bawić sie dwiema naraz. A leżąc w łóżeczku tak się znęca nad karuzelą, że tylko czekam kiedy ją połamie albo pourywa miśki ;D ;D ;D ;D ;D
Kamilka pięknooka widac ze jest szczęśliwa że mama kaszkę dała
Olaf mnie rozłozył na łopatki... grooha, może wam rajdowiec jakiś rośnie???
Anineczka biedulko..... mam nadzieję że to się nie powtórzy. jakby co to jedź do lekarza bo taki długi płacz to napewno nie od ząbków.... może od nowych deserków, ale jeśli się powtórzy, lepiej pokaz Antka lekarzowi
Gabi Mikołajkowi zdrówka życzymy
Joanka szok!!!! gratulacje dla Krzysia!!!
A mój leniuszek tez się może ze 4 razy przekrecił z brzuszka na plecy, a odwrotnie ani rusz.... za to siedzi już elegancko i podnosi się na czworaki i pełza do tyłu i wreszcie dostrzegł że ma nóżki i bawi się nimi. A poza tym potrafi pięknie obracac grzechotkę w rączkach i umie juz bawić sie dwiema naraz. A leżąc w łóżeczku tak się znęca nad karuzelą, że tylko czekam kiedy ją połamie albo pourywa miśki ;D ;D ;D ;D ;D
Podziel się: