reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Gratulacje dla Iguni 8)

Nowe fotki w galerii

Olafek - siła spokoju ;D
Marcelek - fajniutki kurczaczek ;)

reklama
Miałam napisać wczoraj wieczorem ale nakarmiłam Mikołaja o 20 i razem z nim poszłam spać, nawet go wczoraj nie wykąpałam.

Byłam z nim wczoraj u lekarza bo jest troszke przeziebiony. Dostał syropek na kaszelek i juz dzisiaj jest troszke lapiej, tylko jeszcze troche gorązkuje.

MY RÓWNIEŻ ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO JUBIALATOM!!

Koreczek83 gratulacje dla dzielnego maleństwa!!! U nas niestety klapa jeszcze z przewrotami :( Mały obrócił się dokładnie 4 razy z brzuszka na plecki dwa tygodnie temu a dziś nie chce nawet próbować :-[ Wogóle nie cierpi pozycji na brzuszku, daje łapki do tyłu wzdłuż ciałka i robi kołyskę. Fika nóżkami i się niecierpliwi! Aż się boję, że przez to nigdy się nie nauczy obrotów:(
Ale za to potrafi już jakiś czas posiedzieć bez podparcia! Trzymam mu wtedy paluszki asekuracyjnie ale gdybym nie trzymała to też by posiedział. Sam też próbuje się podnieść do siedzenia ale jeszcze mu nie wychodzi. Zostaje tak na 45 stopniach i opada.

Mikołajek też już ponad dwóch tygodni przewraca sie z plecków na brzuszek, niestety odwrotnie ani rusz.

no to gratulacje dla Daruni i Mikołajka :) Dzielne i silne dzieciaczki :laugh:
U nas obrotów 0, ale za siadanie się zabieramy ::)

monia77 pisze:
martusia_78 pisze:
monia77 pisze:
Martusiu, a karmisz piersią, czy modyf.?

Tylko piersią. Dopiero za tydziń zjemy pierwsze przetarte jabłuszko i soczek.

No to ta kupka pewnie od czegoś, co zjadłaś :), albo jakiś wirusik lekki, albo ząbki :p To moje typy. Zobaczysz jakie będą następne ;) Jeżeli nie widać, żeby dzidziowi coś dolegało, to myślę, że nie ma się czym martwić :)

mam nadzieję, że to nic takiego ale dziś i w najbliższych dniach obserwuję kupkę ;) dzidzia zdrowa to pewnie tak jak mowisz coś zjadłam albo ząbki, pewnie poprostu jestem przwrażliwiona. Dzięki za pomoc ;)

reklama
ojej piekne fotki w galerii

Kamilka pięknooka widac ze jest szczęśliwa że mama kaszkę dała

Olaf mnie rozłozył na łopatki... grooha, może wam rajdowiec jakiś rośnie???

Anineczka biedulko..... mam nadzieję że to się nie powtórzy. jakby co to jedź do lekarza bo taki długi płacz to napewno nie od ząbków.... może od nowych deserków, ale jeśli się powtórzy, lepiej pokaz Antka lekarzowi

Gabi Mikołajkowi zdrówka życzymy

Joanka szok!!!! gratulacje dla Krzysia!!!

A mój leniuszek tez się może ze 4 razy przekrecił z brzuszka na plecy, a odwrotnie ani rusz.... za to siedzi już elegancko i podnosi się na czworaki i pełza do tyłu i wreszcie dostrzegł że ma nóżki i bawi się nimi. A poza tym potrafi pięknie obracac grzechotkę w rączkach i umie juz bawić sie dwiema naraz. A leżąc w łóżeczku tak się znęca nad karuzelą, że tylko czekam kiedy ją połamie albo pourywa miśki ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry