reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

no moja Lalunia wzięła przykład z chłopaków i Majeczki i też cały czas na wstecznym, rewelacyjnie to wygląda, dupcia maksymalnie do góry i heja :) oczywiście zawsze pod kontrolą.
w ogóle otatnio zrobiła się bardzo ruchliwa jakieś dwa tyg., ciężko założyć jej pieluchę, bo non stop mostki, obroty i róźne cuda wyprawia, a że uwielbia byc golaskiem to robi wszystko, żeby jak najdłużej mamie nie udało jej się ubrać ;D

reklama
siwasek pisze:
koreczek83 pisze:
Daria przewróciła sie sama z plecków na brzuszek :p
Koreczku a ten języczek to dlatego ze teraz bedzie trzeba jej bardziej pilnowac, tak ???

no właśnie Siwasku ale nie paniekuje bo to dopiero pierwszy raz a pilnować to jaj już jej musze długo hihii

dzieciaczki w galeryjkce są słodkie

Antek mnie rozbraja i pięęęęknie wyszła mu próba siedzenia. :D :D Gratulacje! No i przy okazji pokazała się też mamusia Antkowa ;). ŚLiczna laseczka, a takie dekoldziki w sam raz dla Ciebie anineczko ;D ;D ;D ;D ;D

Aniulka pisze:
Antek mnie rozbraja i pięęęęknie wyszła mu próba siedzenia. :D :D Gratulacje! No i przy okazji pokazała się też mamusia Antkowa ;). ŚLiczna laseczka, a takie dekoldziki w sam raz dla Ciebie anineczko ;D ;D ;D ;D ;D
:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
O Boziu...Dziekujemy :)

Hmmm....wydawalo mi sie ze gdzies tam jestem w september foto mama ;D

reklama
Do góry