reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Izis, gratuluję sukcesów wychowawczych, oby każda nocka niosła za sobą dłuższy sen.

Siwasku, Igunia śliczniutka, patrzę i patrzę cobym ją rozpoznała jak ją spotkam  gdzieś we Wrocku. ;)może po tym Łosiu ? :)

Gabi, ile razy na dobę Mikuś pije taaaką flachę ? ::)

reklama
Joanka patrze na wyczyny Krzycha z podziwem
a mówiłaś że kiepsko główke trzyma
no i pieknie siedzi ;)
widać że sie zmęczył tak słodko sni o przygodach Supermana :laugh:

Izis, on tak z dnia na dzień, wczoraj jak siedział na moich kolanach zaczął ciągnąć główkę a dzisiaj proszę, oto efekty, Skubaniec, Najcudowniejsze w pierwszym roku życia szkraba jest to że z dnia na dzień się zmienia, a my jesteśmy świadkami tych przemian, Cudowne. :)

No nie !
Krzysiu ma dopero 2 miechy i juz sobie leży jak gość opierając się na łokciach :o
:( Idę potrenować z Parską, najpierw jej pokażę Krzysia, Łukaszka i zdolne koleżank,i a później do roboty ;D

Izis juz gdzieś wczesniej napisałam co zobaczyła :D

reklama
Izis bardzo się ciesze że Ci się udało. Godzinka to nie trzy ani cztery.
A Kubus zakuma w końcu, że ma spać i zaraz po karmionku będzie kimał. Teraz jest pewnie troszkę zdezorientowany co się dzieje że tak ciemno, ale przyzwyczai się. ;)

Kociak tak sobie myślę, bo pisałaś ze u Ciebie całą noc jest telkewizor włączony. Może Martynka nie może p[rzez to miganie właśnie spać? Może to jej przeszkadza i sprawia że jest taka nerwowa??? Spróbuj wyłączyć i zobaczysz czy będzie inaczej. Jak nie chcesz żeby było całkiem ciemno to ja myślę że malutka lampka nocna byłaby lepsza niz włączony telewizor

Joanka fajne macie plany na przyszłość. My jak z pracą naszą coś by się poknociło (tfu, tfu) to też byśmy dyla dali z kraju. A mężowi tylko pozazdrościć takiego talentu. I samouk powiadasz?? no no no...

Teraz lecę pooglądać zdolnego Krzysia :)

Do góry