reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Madga fajny śmieszek z Pawełka. A tego posta z miniaturkami możesz usunąć.

Zaraz jedną z fotek wkleje na pierwszą stronę galerii bo zdaje sie że Pawełek jest bez fotki

reklama
Pariska słodka jak zawsze, zazdroszczę Wam takich ślicznych zdjęć, ja raczej pstrykam na potęgę, żeby wybrać najlepsze ::)
Tato Paris, ja bym musiała z osobną lampą chodzić za Majką, żeby było jaśniej, bo u mnie tak jakoś ogólnie ciemno w domku :(
a poza tym nikomu się nie chciało jeszcze przeczytać instrukcji do aparatu ;D tak więc pewnie pewne szczegóły trzeba by lepiej poustawiać ::)

Magda słodki Twój Pawełek, dobrze dobrze, niech rośnie kolejny kawaler, mam wrażenie że więcej kobitek u nas?
czy to tylko mamy robią przewagę? ;)

Dzieciaczki jak zawsze całuśne, Paris ma o taaaakie oczy, na czyj widok tak jej ślinka leci ?  ::)
Bobo Magdy konkurencję robi mojemu smarkowi, fajny koleś,
Mikołajek to chyba chce swojego imiennika ze Skandynawii dogonić w gabarytach, rośnie na potęgę, a jaką flachę obala  ::), Jak pomyślę że krzysiek ze wściekłością walczy nad 80 ml to żal mi coś tam ściaska...
Majka Beatki to niesamowita czarodziejka z tymi soimi oczętami jak węgielki , no a fryz Miyusiowego bąbla pokonałwszystkie...

Joanka to na widok mamy cycków ;D a tak naprawdę, to na widok taty z aparatem :D

madga Pawełek jest super,
najbardziej mi sie podoba fotka z małą gołą pupką ;D
psiaczek jest bardzo zainteressowany nowym domownikiem, juz się zaprzyjaźnili chyba, co?

Siwasek Igunia pięknie zaprezentowała nam swoje umiejętności ;D
pięknie trzyma się na łokciach, cudownie radzi sobie ze ściskaniem gryzaczka w rączce i pluszaki też już tuli :D
nawet potrafi wyrazić swoje emocje siedząc we foteliku ;D

dzieki Melanie ale te umiejetnosci Igi to w duzej mierze pomoc mamusi ::) ;). próbujemy dogonic łuaszka! ;D ;D ;D bo troche nas wyprzedza choc mamy tyle samo dni ;D ;) ;D

hihihi my też jesteśmy w tyle
i kształcimy dziecko tak jak Wy ;D ;D ;D ;D

Łukaszek to zdecydowany lider
i jest nawet 2 dni młodszy od Paris :laugh:

reklama
Cześć kobitki. :laugh: :laugh: :laugh:

Siwasek Igusia sliczna panienka i całkiem nieźle idzie Wam nauka. ;)

Melanie i Siwasek przestancie bo Wam dzieciaki kompleksów się nabawią. Jeszcze przegonią Łukaszka, nie bójta się nic!!! :laugh:

A mój Łukasz wczoraj tak sie rozkręcił z gadaniem,że mu przez przypadek dwa razy mama wyszło w gaworzeniu ;)

No dobra.... juz nie będę więcej się chwalić. Powiem Łukaszowi żeby sobie teraz odpoczął i poczekał na swoje koleżanki Igę i Paris. ::) :p :D

Kociak Łukasz też rączkami się bawi najchętniej a zabawkami trzeba dziecko zainteresować bo samo jeszcze nie potrafi.

Do góry