reklama
Pariska słodka jak zawsze, zazdroszczę Wam takich ślicznych zdjęć, ja raczej pstrykam na potęgę, żeby wybrać najlepsze :
Tato Paris, ja bym musiała z osobną lampą chodzić za Majką, żeby było jaśniej, bo u mnie tak jakoś ogólnie ciemno w domku
a poza tym nikomu się nie chciało jeszcze przeczytać instrukcji do aparatu ;D tak więc pewnie pewne szczegóły trzeba by lepiej poustawiać :
Magda słodki Twój Pawełek, dobrze dobrze, niech rośnie kolejny kawaler, mam wrażenie że więcej kobitek u nas?
czy to tylko mamy robią przewagę?
Tato Paris, ja bym musiała z osobną lampą chodzić za Majką, żeby było jaśniej, bo u mnie tak jakoś ogólnie ciemno w domku
a poza tym nikomu się nie chciało jeszcze przeczytać instrukcji do aparatu ;D tak więc pewnie pewne szczegóły trzeba by lepiej poustawiać :
Magda słodki Twój Pawełek, dobrze dobrze, niech rośnie kolejny kawaler, mam wrażenie że więcej kobitek u nas?
czy to tylko mamy robią przewagę?
Dzieciaczki jak zawsze całuśne, Paris ma o taaaakie oczy, na czyj widok tak jej ślinka leci ? :
Bobo Magdy konkurencję robi mojemu smarkowi, fajny koleś,
Mikołajek to chyba chce swojego imiennika ze Skandynawii dogonić w gabarytach, rośnie na potęgę, a jaką flachę obala :, Jak pomyślę że krzysiek ze wściekłością walczy nad 80 ml to żal mi coś tam ściaska...
Majka Beatki to niesamowita czarodziejka z tymi soimi oczętami jak węgielki , no a fryz Miyusiowego bąbla pokonałwszystkie...
Bobo Magdy konkurencję robi mojemu smarkowi, fajny koleś,
Mikołajek to chyba chce swojego imiennika ze Skandynawii dogonić w gabarytach, rośnie na potęgę, a jaką flachę obala :, Jak pomyślę że krzysiek ze wściekłością walczy nad 80 ml to żal mi coś tam ściaska...
Majka Beatki to niesamowita czarodziejka z tymi soimi oczętami jak węgielki , no a fryz Miyusiowego bąbla pokonałwszystkie...
M
Melanie
Gość
Joanka to na widok mamy cycków ;D a tak naprawdę, to na widok taty z aparatem
madga Pawełek jest super,
najbardziej mi sie podoba fotka z małą gołą pupką ;D
psiaczek jest bardzo zainteressowany nowym domownikiem, juz się zaprzyjaźnili chyba, co?
Siwasek Igunia pięknie zaprezentowała nam swoje umiejętności ;D
pięknie trzyma się na łokciach, cudownie radzi sobie ze ściskaniem gryzaczka w rączce i pluszaki też już tuli
nawet potrafi wyrazić swoje emocje siedząc we foteliku ;D
madga Pawełek jest super,
najbardziej mi sie podoba fotka z małą gołą pupką ;D
psiaczek jest bardzo zainteressowany nowym domownikiem, juz się zaprzyjaźnili chyba, co?
Siwasek Igunia pięknie zaprezentowała nam swoje umiejętności ;D
pięknie trzyma się na łokciach, cudownie radzi sobie ze ściskaniem gryzaczka w rączce i pluszaki też już tuli
nawet potrafi wyrazić swoje emocje siedząc we foteliku ;D
M
Melanie
Gość
hihihi my też jesteśmy w tyle
i kształcimy dziecko tak jak Wy ;D ;D ;D ;D
Łukaszek to zdecydowany lider
i jest nawet 2 dni młodszy od Paris :laugh:
i kształcimy dziecko tak jak Wy ;D ;D ;D ;D
Łukaszek to zdecydowany lider
i jest nawet 2 dni młodszy od Paris :laugh:
reklama
Cześć kobitki. :laugh: :laugh: :laugh:
Siwasek Igusia sliczna panienka i całkiem nieźle idzie Wam nauka.
Melanie i Siwasek przestancie bo Wam dzieciaki kompleksów się nabawią. Jeszcze przegonią Łukaszka, nie bójta się nic!!! :laugh:
A mój Łukasz wczoraj tak sie rozkręcił z gadaniem,że mu przez przypadek dwa razy mama wyszło w gaworzeniu
No dobra.... juz nie będę więcej się chwalić. Powiem Łukaszowi żeby sobie teraz odpoczął i poczekał na swoje koleżanki Igę i Paris. :
Kociak Łukasz też rączkami się bawi najchętniej a zabawkami trzeba dziecko zainteresować bo samo jeszcze nie potrafi.
Siwasek Igusia sliczna panienka i całkiem nieźle idzie Wam nauka.
Melanie i Siwasek przestancie bo Wam dzieciaki kompleksów się nabawią. Jeszcze przegonią Łukaszka, nie bójta się nic!!! :laugh:
A mój Łukasz wczoraj tak sie rozkręcił z gadaniem,że mu przez przypadek dwa razy mama wyszło w gaworzeniu
No dobra.... juz nie będę więcej się chwalić. Powiem Łukaszowi żeby sobie teraz odpoczął i poczekał na swoje koleżanki Igę i Paris. :
Kociak Łukasz też rączkami się bawi najchętniej a zabawkami trzeba dziecko zainteresować bo samo jeszcze nie potrafi.
Podziel się: