reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Aniulka moje starania zeby sie zainteresowala nic nie daja
moi rodzice kupili jej zabawke taka z wiszacymi misiami zeby sie bawila ruszam nimi nieee
od cioci dostala teraz w prezenicie taka super zabaweczke na nosidelko no to troche tym sie tak interesuje ale tylko oglada raczki gdzies do buzi ida grzechotki tez ma gdzies ::) ::) ::)
co za wychowanie ;D ;D

reklama
Zobaczymy co bedzie po
Zabiore sie z nia za nauke a co z tego wyjdzie to nie wiem mama tempa to i corka taka bedzie ;D ;D ;D

Mikołaj jest taki duży bo naraz zjada 240ml mleczka i raz w ciagu dnia karmie go cycem

Paris ma sliczne duze oczeta

Kociak moj Mikołaj tez jeszcze sie nie wyciga raczek jak macham przed nim zabawkami, najabrdziej zaineresowany jest karuzelą nad łózeczkiem gada do misiów które nad nim sie kręcą

no to martyna tez do nich gada ale tylko jak ma ochote :)
a mikolajek niezle zjada jak ja bym chciala zeby martyna naraz tak zjadla a ona je po troszku ::) ::)

Aniulka pisze:
hmmm..... siedze tu sobie, szpieguję na innych wątkach i cały czas zastanawiam się jak izis minęła wczorajsza nocka????? ;D ;D ;D ;D

Kochana jestem ;D
a więc tak opisałam juz wam jak postapiłam w sobote ze spaniem i kapaniem a noc....
wstał dopiero o 2 nakarmiłam go [ a nie zapaliłam światła jak radziłaś] jeszcze cos kombinował żeby nie zasnąć ale wygrałam z nim
zasnął o 3 i spał do 6 ;D
a wczoraj było tak;
zasnał o 16 o 17.30 obudziłam go i udało mi sie go przetrzymac do 19.30 wykapałam Kubę
padł jak muszka ;D
wstał dopiero o 3 :o nakarmiłam go znowu w ciemnościach ale poszalal troszke do 4 i zanąl
spal do 6 ;D

a Kuba tez ostanio mówi mamma-ma ;D

reklama
Aniulka Łukaszek może wziaśc udział w zawodach plucia na odległość lub najdłuższej śliny ;D
a krówki Łukaszku masz extra ;)
Melanie zdjęcia jak zwykle profesjonalizm pełen :laugh: a co Pariska ujrzała że zrobiła wow?
Gabi Mikołajek strasznie wydoroslał i pulpecik sie robi ;D
Siwasek widac postepy Iguni mamy wysilki nie ida na marne ;)
Madga ale z Pawełka fajny blondasek ma bardzo bystre oczka :)

Do góry