reklama
Cześć wszystkim wrześniowym mateczkom! pooglądałam znowu Waszą śliczną galeryjkę i nie będę komentować urody żadnego z pięknych maluszków bo i tak wszyscy wiedzą że każde dziecko dla swojej mamusi i swojego tatusia jest najcudowniejsze na świecie. Muszę jednak powiedzieć - Marta Twój Igor( mam nadzieję, że nie pomyliłam imienia) jest niesamowitym przystojniakiem i widać po buzi, że to mądry i inteligentny chłopiec. Tylko nie mów mu tego żeby się mu nie odmieniło!!! ;D ;D ;D.Bawcie się dobrze z Waszymi pociechami. Pozdrawiam.
Hej Babija!
dziękuje z całego serca za taki komplement :
Igor to madry chlopiec, czasem ma jakies głupie zagranie
ale to jeszcze dziecko :laugh:
powtórze się ,ale fajna rodzinka z Was
babcia, córka, wnuki, zięć ( reszty nie znam)
ja nie mam tak dobrego kontaktu z mamą jak Aniulka z panią , a szkoda
pozdrawiam serdecznie
Ps. proszę częściej nas odwiedzać
dziękuje z całego serca za taki komplement :
Igor to madry chlopiec, czasem ma jakies głupie zagranie
ale to jeszcze dziecko :laugh:
powtórze się ,ale fajna rodzinka z Was
babcia, córka, wnuki, zięć ( reszty nie znam)
ja nie mam tak dobrego kontaktu z mamą jak Aniulka z panią , a szkoda
pozdrawiam serdecznie
Ps. proszę częściej nas odwiedzać
M
Melanie
Gość
:laugh: :-*marta3x pisze:rzeczywiście fotki Paris super profesjonalne
brawo dla męza
aparat aparatem ale modelki fantastyczne
M
Melanie
Gość
Witam babiję
Ja tez bym chciała mięć taki kontakt z mamą
kiedyś miałam...
ale od jakiegoś dłuższego czasu nie umiemy się dogadać na dłuższą metę :
Igor Marty jest super facetem, jego przyszła żona powinna Martę na rękach nosić za takiego męża
Ja mojej teściowej nie podniosę : ;D
Ja tez bym chciała mięć taki kontakt z mamą
kiedyś miałam...
ale od jakiegoś dłuższego czasu nie umiemy się dogadać na dłuższą metę :
Igor Marty jest super facetem, jego przyszła żona powinna Martę na rękach nosić za takiego męża
Ja mojej teściowej nie podniosę : ;D
M
Melanie
Gość
Majeczka to wdzięczna modelka
A Mikołajek urósł jak diabli
i pultasie dostał :laugh:
A Mikołajek urósł jak diabli
i pultasie dostał :laugh:
P
Paris
Gość
Jeśli mogę coś paniom podpowiedzieć w temacie foto, to proponujęna początek więcej światła !!! "Lampki" błyskowe w waszych aparatach nie dają sobie rady i dlatego fotografie są szare i bez wyrazu !!! Fotografia w dosłownym tłumaczeniu to rysowanie światłem, a gdy tego elementu brak... to nie ma czym narysować
reklama
Jejku, galeria pełna nowych fotek!! :
Tata Paris dziekujemy za profesjonalny skrócony kurs fotografii. Bedziemy pamiętac i stosować zalecenia wprawnego fotografa
miyu niezła fryzurka. mam nadzieję że nie walczysz z ciemieniuchą bo ciężko by było przy takiej gęstwinie.
beatka Maja ma piękne oczy i widać że kocha swojego misia
Gabi ale dużą flaszkę ma Mikołaj i jak juz Melanie zauważyła bardzo urósł. Duży chłopczyk się z niego zrobił
Melanie Paris jak zawsze piękna i ma wielkie oczy
Paris... bez komentarza. Sliczna synowa mi rośnie
Madga witamy Pawełka no i mamusię, która miejmy nadzieję że częściej będzie teraz z nami rozmawiać.
Z nami wrednymi leniwymi i okropnymi mamusiami ;D ;D ;D
Tata Paris dziekujemy za profesjonalny skrócony kurs fotografii. Bedziemy pamiętac i stosować zalecenia wprawnego fotografa
miyu niezła fryzurka. mam nadzieję że nie walczysz z ciemieniuchą bo ciężko by było przy takiej gęstwinie.
beatka Maja ma piękne oczy i widać że kocha swojego misia
Gabi ale dużą flaszkę ma Mikołaj i jak juz Melanie zauważyła bardzo urósł. Duży chłopczyk się z niego zrobił
Melanie Paris jak zawsze piękna i ma wielkie oczy
Paris... bez komentarza. Sliczna synowa mi rośnie
Madga witamy Pawełka no i mamusię, która miejmy nadzieję że częściej będzie teraz z nami rozmawiać.
Z nami wrednymi leniwymi i okropnymi mamusiami ;D ;D ;D
Podziel się: