reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Cześć wszystkim wrześniowym mateczkom! :) pooglądałam znowu Waszą śliczną galeryjkę i nie będę komentować urody żadnego z pięknych maluszków bo i tak wszyscy wiedzą że każde dziecko dla swojej mamusi i swojego tatusia jest najcudowniejsze na świecie. :) :) :) :)Muszę jednak powiedzieć - Marta Twój Igor( mam nadzieję, że nie pomyliłam imienia) jest niesamowitym przystojniakiem i widać po buzi, że to mądry i inteligentny chłopiec. Tylko nie mów mu tego żeby się mu nie odmieniło!!! ;D ;D ;D.Bawcie się dobrze z Waszymi pociechami. Pozdrawiam.

Hej Babija!
dziękuje z całego serca za taki komplement ::)
Igor to madry chlopiec, czasem ma jakies głupie zagranie
ale to jeszcze dziecko :laugh:
powtórze się ,ale fajna rodzinka z Was
babcia, córka, wnuki, zięć ( reszty nie znam)

ja nie mam tak dobrego kontaktu z mamą jak Aniulka z panią , a szkoda

pozdrawiam serdecznie
Ps. proszę częściej nas odwiedzać

Witam babiję
Ja tez bym chciała mięć taki kontakt z mamą
kiedyś miałam...
ale od jakiegoś dłuższego czasu nie umiemy się dogadać na dłuższą metę ::)

Igor Marty jest super facetem, jego przyszła żona powinna Martę na rękach nosić za takiego męża :)
Ja mojej teściowej nie podniosę ::) :p ;D

Jeśli mogę coś paniom podpowiedzieć w temacie foto, to proponujęna początek więcej światła !!! "Lampki" błyskowe w waszych aparatach nie dają sobie rady i dlatego fotografie są szare i bez wyrazu !!! Fotografia w dosłownym tłumaczeniu to rysowanie światłem, a gdy tego elementu brak... to nie ma czym narysować ;)

reklama
Jejku, galeria pełna nowych fotek!! ::)

Tata Paris dziekujemy za profesjonalny skrócony kurs fotografii. Bedziemy pamiętac i stosować zalecenia wprawnego fotografa :)

miyu niezła fryzurka. mam nadzieję że nie walczysz z ciemieniuchą bo ciężko by było przy takiej gęstwinie.

beatka Maja ma piękne oczy i widać że kocha swojego misia

Gabi ale dużą flaszkę ma Mikołaj i jak juz Melanie zauważyła bardzo urósł. Duży chłopczyk się z niego zrobił

Melanie Paris jak zawsze piękna i ma wielkie oczy

Paris... bez komentarza. Sliczna synowa mi rośnie

Madga witamy Pawełka no i mamusię, która miejmy nadzieję że częściej będzie teraz z nami rozmawiać.
Z nami wrednymi leniwymi i okropnymi mamusiami ;D ;D ;D

Do góry