reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Izis on jest śliczny, mam łzy w oczach.....a tatus jaki zakochany w synku. Pełnia szczęścia... Gratulacje Pomęczyłas się biedulko ale jak się patrzy na takie kochane słoneczko to zapomina się o bólu, prawda??

reklama
Izis cudowny jesy twój syneczek, a termin miałyśmy ten sam, niestety mój mały każe mi jeszcze na siebie poczekać.

;D ;D GRATULUJEMY ;D ;D

Dzieciaczki są śliczne - i takie różne!!!

Co do znieczulenia - miałam zewnątrz oponowe - najpierw chciałam być dzielan i rodzić bez znieczulenia ale po dwóch dobach rozkręcającego się porodu byłam tak obolał że zażyczyłam sobie znieczulenia. No i było jak na wakacjach. Tzn. najpierw trzeba wytrzymać do rozwarcia na 5 palców co u mnie trwało wiele godzin i bolało cholenie, ale potem znieczulenie i leży się i czeka na pełne rozwarcie. Parcie jest bolesne ale spokojnie o zniesienia.

Nie wiem co konkretnie GRUCHA chesz wiedzieć. Jakby co to pytaj.

Pozdrawiam

p.s. jak Aniulka przesłać ci zdjęcie - jak je wkleić do prywatnek wiadomości???

Anik klikasz na fotke którą chcesz przesłać lewym przyciskiem myszy. masz tam opcje własciwości musisz w to wejść i skopiować adres fotki. wklej to do wiadomości i tak mi prześlij.

Dziewczyny dzieciaczki sliczne, lzy mi polecialy jak ogladalam zdjecia.

Mam do was pytanie czy opisujecie gdzies swoj porod, tak dokaldniej? Bo mnie to czeka za jakies dwa tygodnie i mam strasznei si eboje.

Anja nasze świeże mamusie narazie mało na forum się udzielają i nie pisały jeszcze dokładnie o porodach. Wpadaj do nas to pewnie coś znajdziesz, chociaz nie radze Ci za bardzo czytać bo po co masz się stresować, a kazdy poród i tak jest inny pozdrawiam

Anja
każdy poród jest inny. Ja przeczytałam dziesiątki relacji o porodach ale i tak moj był inny i nic mi te widaomości przeczytane nie dały. Ale co chcesz wiedziać?

Pozdr

reklama
Do góry