reklama
A
Anik
Gość
Dzieciaczki są śliczne - i takie różne!!!
Co do znieczulenia - miałam zewnątrz oponowe - najpierw chciałam być dzielan i rodzić bez znieczulenia ale po dwóch dobach rozkręcającego się porodu byłam tak obolał że zażyczyłam sobie znieczulenia. No i było jak na wakacjach. Tzn. najpierw trzeba wytrzymać do rozwarcia na 5 palców co u mnie trwało wiele godzin i bolało cholenie, ale potem znieczulenie i leży się i czeka na pełne rozwarcie. Parcie jest bolesne ale spokojnie o zniesienia.
Nie wiem co konkretnie GRUCHA chesz wiedzieć. Jakby co to pytaj.
Pozdrawiam
p.s. jak Aniulka przesłać ci zdjęcie - jak je wkleić do prywatnek wiadomości???
Co do znieczulenia - miałam zewnątrz oponowe - najpierw chciałam być dzielan i rodzić bez znieczulenia ale po dwóch dobach rozkręcającego się porodu byłam tak obolał że zażyczyłam sobie znieczulenia. No i było jak na wakacjach. Tzn. najpierw trzeba wytrzymać do rozwarcia na 5 palców co u mnie trwało wiele godzin i bolało cholenie, ale potem znieczulenie i leży się i czeka na pełne rozwarcie. Parcie jest bolesne ale spokojnie o zniesienia.
Nie wiem co konkretnie GRUCHA chesz wiedzieć. Jakby co to pytaj.
Pozdrawiam
p.s. jak Aniulka przesłać ci zdjęcie - jak je wkleić do prywatnek wiadomości???
A
Anja26
Gość
Dziewczyny dzieciaczki sliczne, lzy mi polecialy jak ogladalam zdjecia.
Mam do was pytanie czy opisujecie gdzies swoj porod, tak dokaldniej? Bo mnie to czeka za jakies dwa tygodnie i mam strasznei si eboje.
Mam do was pytanie czy opisujecie gdzies swoj porod, tak dokaldniej? Bo mnie to czeka za jakies dwa tygodnie i mam strasznei si eboje.
Anja nasze świeże mamusie narazie mało na forum się udzielają i nie pisały jeszcze dokładnie o porodach. Wpadaj do nas to pewnie coś znajdziesz, chociaz nie radze Ci za bardzo czytać bo po co masz się stresować, a kazdy poród i tak jest inny pozdrawiam
A
Anik
Gość
Anja
każdy poród jest inny. Ja przeczytałam dziesiątki relacji o porodach ale i tak moj był inny i nic mi te widaomości przeczytane nie dały. Ale co chcesz wiedziać?
Pozdr
każdy poród jest inny. Ja przeczytałam dziesiątki relacji o porodach ale i tak moj był inny i nic mi te widaomości przeczytane nie dały. Ale co chcesz wiedziać?
Pozdr
reklama
Podziel się: