reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Ja cie Edyta ale on jest świetny!! A jakie włoski no super!!! JUtro go dam do galerii tylko podaj wszystkie wymiary Maciusia a no i jutro dopisze też Mateuszka miyu

reklama
O kurna, to mi sie pięknie napisało.
Termin miałam na 24 września. 22 byłam u lekarza i powiedział mi , że przede mną co najmniej 1 bonusowy tydzień, ale chłopak punktualny urodził się dokładnie w terminie i to w samo południe.

Ostatnio zaczęłam układać Kubę na brzuchu nawet do spania nocnego wcześniej tego nie robiłam zasypia tak łatwiej i lepiej ogólnie spi,teraz już tylko prawie w tej pozycji
czy mam się o co obawiać bo rózne są opinie na temat spania na brzuchu?
wasze dzieciaki śpia tak w nocy?

izis ja ososbiscie boje sie kłaśc tak Darie bi tyle sie nasłuchałam o tej śmierci łóżeczkowej i że tego niezauważe ona sama sobie nosek zatka

ale wdzien to tylko na brzuszku ją kłade

Mój nie śpi na brzuchu bo nienawidzi. Zawsze kładę go na boczku bo się boję, żeby się nie zachłysnął. On i tak się po jakimś czasie przewraca na plecki nawet jak jest 'przytkany' z jednej strony poduszeczką. Spryciarzl jeden.

edyta27 pisze:
O kurna, to mi sie pięknie napisało.
Termin miałam na 24 września. 22 byłam u lekarza i powiedział mi , że przede mną co najmniej 1 bonusowy tydzień, ale chłopak punktualny urodził się dokładnie w terminie i to w samo południe.

hihihi to jesteś drugą wrzesniówką, która urodziła w terminie
nasza Beacia, która juz dawno nie pisała z nami tez urodziła w terminie :)

jak znam życie to Beacia sie jutro odezwie
zawsze ilekroć kogoś wspominam, to na drugi dzień sie odzywa :D

reklama
koreczek83 pisze:
izis ja ososbiscie boje sie kłaśc tak Darie bi tyle sie nasłuchałam o tej śmierci łóżeczkowej i że tego niezauważe ona sama sobie nosek zatka

ale wdzien to tylko na brzuszku ją kłade

chwilunie chwilunia ::)
ale czy Wasze dzieci spią na poduszkach ???
o teś śmierci łóżeczkowej to słyszalam, że to wcale nie chodzi o to, że dziecko zatka sobie nos
tylko o to, że takie maleńkie zieci jak np wczesniaki nie mają w pełni wykształconych płucek
i mogą je sobie przydusić co doprowadzi do bezdechu

Paris nie ma poduszki i śpi na brzuszku od swoich pierwszych dni

Do góry