reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
łojacie :D :D :D
Natalka !!!

ale numer z ta płcią :D coż za niespodzianka - chyba jesteś pierwsza flo na naszym watku, której sie taka "niespodziewanka" trafiła

urodziłaś w urodziny mojego taty - ja tak chciałam
ja o 12 byłam u fryzjera i farbowałam włosy :D :D :D

gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!

Dopiero dziś dorwałam się do netu. Dużo było roboty i deprecha straszna bo karmienie mi nie szło. Zamiast brodaek miałam dwie wielkie rany. Dziś wychodzimy na prostą - mały je i śpi śpi i je i jest spokojnym cudownym dzieckiem.
Melanie - urodziłam dokładnie w dniu terminu - 03 września, ale jak pamiętacie udałam się do szpitala w nocy 1 września. Poród mi się rozkręcał ale rozkręcić nie mógł do końca i tak koniec końców urodziłam dopiero 03 września po dość długiej walce. Wzięłam znieczulenie - to genialny wynalazek, ale trochę więcej jest potem zachodu, bo skurcze parte słabiej czułam. Generalnie wszystko ok. Mały jest dorodny i piękny.
Dziewczyny - póki macie czas - ODPOCZYWAJCIE. Pierwsze dwa tygonie są potem bardzo dłłłuuuugie i dość męczące.

Pozdrawiam
a
p.s. wkleiłabym zdjęcie ale nie wiem jak to się robi.

Anik, no żeby szło wypoczywać z takim bagażnikiem na brzuchu, to by się wypoczęło
ale sama wiesz, że to nie mozliwe :p

ale ładna data 3 września

ja się urodziłam 3 czerwca
a ślub miałam 3 sierpnia :D

Anik tak jest już z tymi brzuchami ze jak można wypoczywac to się nie chce, a później to się chce ale nie można...

Możesz przesłać mi fotke na priva, jeśli umiesz to ja ją wkleję do galerii ;)

Aniulka najeżdżasz na fotke klikasz lewą myszą i robisz kopiuj adres obrazka
i masz fotkę ;)

albo sposób nr 2
robisz sobie cytuj post ten gdzie jest fotka, kopiujesz adres fotki i wracasz

hihihihihi

a wczoraj pojechałam zawieźć mocz do analizy godzine za późno ;D ;D ;D zawsze było do 9 a mi sie ubzdurało, że do 10
poleciałam do kanciapki gdzie wydają wyniki i poprosiłam panią o przyjęcie mojego moczu do analizy
na szczęście była miła i przyjęła

w ogóle czuje sią czasami jakaś zagubiona, zwłasza na końcówce ciązy - hormony?? ::)

to pewnie hormony... albo myśli wciąż krążą wokół tematu urodzic, urodzić urodzić.... ::) ::) ::)Jejku to już jest schiza.............. jak to potrwa jeszcze  z tydzień albo dwa to się w psychiatryku na oddziale zamkniętym znajde 8)

reklama
kochana.... spoko luz...
nie tacy wariaci chodza po ulicach...
ba ! nawet rządzą tym krajem
i nie tylko tym :p

dobra juz zabieram się za porządki ;D

Do góry