reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Myslałam, że może mały zechce zrobić mi niespodziankę i urodzi się w moje urodziny 4 września, ale nic z tego, czekam dalej.

reklama
Kilka zdjęć naszej Natalki.
pict53958ia.jpg

pict54128ik.jpg

pict54375rn.jpg

pict54528jw.jpg

Winia Natalka prześlicza. Ineczka trafnie ujęła, że tak wygląda szczęście. :)

Dlaczego nie wklejacie fotek do galerii???? Nie podoba Wam się??? To może ją zlikwiduję? :( :-[ :-[

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja będę tam wklejała fotki

Winia nie jest na bieżąco i pewnie dlatego tam nie wkleiła

Witam po długiej i bardzo wyczerpującej przerwie,
wczoraj wróciłam ze szpitala
Natan okazał sie cudowną Natalią :)
pomyłki lekarzy odczytujących USG sie zdarzają, jestem tego przykładem,poza tym były ze mną na oddziale dwie dziewczyny których chłopcy na razie bedą chodzić w różowych ciuszkach ;)

oto zdjęcie zaraz po porodzie
jak juz będę miała więcej czasu i doprowadzę kompa do stanu funkcjonalności wkleję aktualne
mała pięknieje z karzdą godziną

Grztuluję cudnych dzieciaczków wszystkim wrześniowym mamusiom
nie można się napatrzeć

[img=http://img375.imageshack.us/img375/7885/obraz0318rk.jpg]

reklama
Do góry