reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Melanie, my mamy termin dokładnie tego samego dnia - 20 września. Jak u Ciebie wygląda sytuacja? Coś się już dzieje?
Właśnie wróciłam od gina, no i mam 1.5 cm rozwarcia (niestety już od 10 dni tyle mam...), tyle że szyjka zaczęła mi się skracać. Ale i tak nie wiadomo, kiedy mały zdecyduje się na wyjście.
Pozdrowionka dla wszystkich Wrześniowych Mamuś!

Olu ja jakoś nie czuję zbliżającego sie porodu ::) ale z tego co wiem, to nic nie znaczy ;)
Kociak też miała termin na 20 i w niedziele urodziła :D
czuję, że mała robisię coraz cięższa i uciska ale da się żyć :)
pioę, sprzatam i gotuję ;D robie wszystko to co ostatnio
do gina jestem umówiona na 14go
na ostatniej wizycie ( w poprzedni wtorek) miałam ktg i wynik był taki, że gin powiedział, iż teraz może psokojnie jechac na urlop ::)
nie mam zielonego pojęcia kiedy się rozdwoję :p

Ano właśnie, ja też nie mam. Ale jak widzę zdjęcia wrześniowych maluszków, to mam łzy w oczach - już się nie mogę doczekać!

Trzymam kciuki, żeby nam wszystkim pozostałym poszło szybko, łatwo i w miarę bezboleśnie :)

reklama
Do góry