reklama
A
aniabania
Gość
Kociak ;D To chyba nie jest tak zle skoro placze la la la, brzmi jak melodia dla ucha ;D Moje jak juz placza to tynk ze scian leci ;D Cos sie nie chca matka dzielic i z reguly wraz na rece a jak nie to ryk ;D Przynajmniej bicepsy mi rosna ;D
Kociak moze faktycznie jest tak jak pisze Anik i Martynka jest zmeczona. Moje male jak sa juz bardzo zmeczone tez placza strasznie. U nas sprawdza sie nosidelko samochodowe. 15 minut kolysania i maluchy cale szczesliwe zasypiaja ;D
U dziadkow na nas czekaja dwie kolyski, wiec maluchy beda przeszczesliwe ;D
Anik, Filip cudny, chetnie go na ziecia wezme ;D
Kociak moze faktycznie jest tak jak pisze Anik i Martynka jest zmeczona. Moje male jak sa juz bardzo zmeczone tez placza strasznie. U nas sprawdza sie nosidelko samochodowe. 15 minut kolysania i maluchy cale szczesliwe zasypiaja ;D
U dziadkow na nas czekaja dwie kolyski, wiec maluchy beda przeszczesliwe ;D
Anik, Filip cudny, chetnie go na ziecia wezme ;D
A
aniabania
Gość
E tam, Kociak, wszytsko przed Toba ;D Nigdy nie wiadomo co Ci zycie przyniesie Na pocieszenie powiem, ze jak sie ma blizniaki to tez sil jest wiecej, bo przeciez trzeba sie nimi zajac ;D Jak sie czasem ropedze to posprzatam caly dom i jeszcze dziewczynom przedstawienie z misiami robie ;D Kawa czyni cuda ;D
A
Anik
Gość
Zapomniałam napisać- te drzemiki 5-minutowe to nie drzemki - po prostu Kociak jak ją odkładasz z zamknietymi oczkami tzn. że ona chce spać - ale nie potrafi sama zasnąć (bo jak pisałam to długi proces - ok. 20 min) i jak jej nie pomożesz to ona tak polezy 5 minut otwiera oczka i się męczy czyli płacze. Z Filipem trzeba posiedzieć - poklepać, zrobić szzzzz do uszka, a jak mimo to nie umie się wyciszyć to wziąć na ręce - uciszyć - odłożyć i zasypia - całość trwa od 10 min- do 30min.
Powodzenia
a
Powodzenia
a
A
Anik
Gość
Aniabania - czyli miałabym byc teściową którejś z dziewczynek - hm... ;D
Filipa czuprynka się nie wyciera tylko rzednie - bo główka rośnie. ;D
Pozdr
a
Filipa czuprynka się nie wyciera tylko rzednie - bo główka rośnie. ;D
Pozdr
a
reklama
izis
Fanka BB :)
Anik ja pisałam że Kuba sam nie zasypia w dzień w łórzeczku a tu proszę zrobiłam tak jak pisałaś czyli żeby nie płakał stałam koło niego i go głaskałam i śpi już od godzinki nie musiałam długo go nosić
Bo właśnie po kapieli super zasypia a w dzień ciężko mu się wyciszyć :
Bo właśnie po kapieli super zasypia a w dzień ciężko mu się wyciszyć :
Podziel się: