reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Izis Kubusiowi gratuluje salta na przewijaku ;D
Paris jeszcze nie umie ale powiem jej o Kubusiu, to może sie zmobilizuje ;D

Moja córka duzo spi - i chwała jej za to ;D
teraz wróciłysmy ze spaceru
wypiełam nosidełko ze stelaża i śpi od 2 godzin w ciuchach ze spaceru, tylko ją rozpiełam o odkryłam kocyk
stoi na podłodze koło mnie (nosidełko a w nim Paris ) ;D

zdążyłam już zrobić i zjeść obiad
teraz sie nudze hehehhe

Melanie zazdroszcze nudy ;D Moze "pozyczyc" Ci jedna moja princeske?? Z nimi na nude narzekac nie mozna :) Wlasnie mnie Natalia wzywa wolajac: Hej, hej. Nie wiem skad jej sie to wzielo, przeciez ojciec nie goral ;D

dziewczyny, Kociak zwłaszcza - na moje oko mała chce iść spać dlatego płacze - dziecko zasypia ok 20-30 min. Jak zamknie pierwszy raz oczka (albo płacze zmęczona) odłuż ją do łóżeczka i zostań przy niej te pół godz. - poklepuj po tyłeczku (jeżeli śpi na brzuchu jak Filip to łatwe) gdy się kręci i wybudza, aż będziesz pewna że spi - czyli zamkniete oczy, miarowy oddech.

U nas Filip tez wprowadził modyfikacje. Pobudka o 7. Potem 30 min. drzemki ok. 8:30, potem znów ok. 30 min. ok. 11., potem spacer o 12:30. , ok. 15:00 1h drzemki i ok. 17 też godzina. Kapiel o 19:30. Jedzenie o 20:00. Zasypia ok. 21. Karminie o 3:00 i o 6:00. Jest tylko na cycu.

Płacze wyłącznie jak chce spać. No i jak chce powiedzieć że pora na jedzenie. ;)

Powodzenia
a

aniabania pisze:
Melanie zazdroszcze nudy ;D Moze "pozyczyc" Ci jedna moja princeske?? Z nimi na nude narzekac nie mozna :) Wlasnie mnie Natalia wzywa wolajac: Hej, hej. Nie wiem skad jej sie to wzielo, przeciez ojciec nie goral ;D

w sumie możesz podrzucić jedną lalunie a mogę tą co więcej śpi ? ;D ;D ;D
nasz córka "mówi" ej ! ;D

reklama
Do góry