reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
kociak polecam ta stronke są teksty ale bez melodii ;D trzeba wymyślać samemu ;DKociak pisze:zebym to ja znala jakies pisosenki albo kolysanki zebyja uspic
a ja nic nie znam :
http://www.bajecznik.pl/kategoria.php?category=4
M
Melanie
Gość
Izis Kubusiowi gratuluje salta na przewijaku ;D
Paris jeszcze nie umie ale powiem jej o Kubusiu, to może sie zmobilizuje ;D
Moja córka duzo spi - i chwała jej za to ;D
teraz wróciłysmy ze spaceru
wypiełam nosidełko ze stelaża i śpi od 2 godzin w ciuchach ze spaceru, tylko ją rozpiełam o odkryłam kocyk
stoi na podłodze koło mnie (nosidełko a w nim Paris ) ;D
zdążyłam już zrobić i zjeść obiad
teraz sie nudze hehehhe
Paris jeszcze nie umie ale powiem jej o Kubusiu, to może sie zmobilizuje ;D
Moja córka duzo spi - i chwała jej za to ;D
teraz wróciłysmy ze spaceru
wypiełam nosidełko ze stelaża i śpi od 2 godzin w ciuchach ze spaceru, tylko ją rozpiełam o odkryłam kocyk
stoi na podłodze koło mnie (nosidełko a w nim Paris ) ;D
zdążyłam już zrobić i zjeść obiad
teraz sie nudze hehehhe
A
aniabania
Gość
Melanie zazdroszcze nudy ;D Moze "pozyczyc" Ci jedna moja princeske?? Z nimi na nude narzekac nie mozna Wlasnie mnie Natalia wzywa wolajac: Hej, hej. Nie wiem skad jej sie to wzielo, przeciez ojciec nie goral ;D
A
Anik
Gość
dziewczyny, Kociak zwłaszcza - na moje oko mała chce iść spać dlatego płacze - dziecko zasypia ok 20-30 min. Jak zamknie pierwszy raz oczka (albo płacze zmęczona) odłuż ją do łóżeczka i zostań przy niej te pół godz. - poklepuj po tyłeczku (jeżeli śpi na brzuchu jak Filip to łatwe) gdy się kręci i wybudza, aż będziesz pewna że spi - czyli zamkniete oczy, miarowy oddech.
U nas Filip tez wprowadził modyfikacje. Pobudka o 7. Potem 30 min. drzemki ok. 8:30, potem znów ok. 30 min. ok. 11., potem spacer o 12:30. , ok. 15:00 1h drzemki i ok. 17 też godzina. Kapiel o 19:30. Jedzenie o 20:00. Zasypia ok. 21. Karminie o 3:00 i o 6:00. Jest tylko na cycu.
Płacze wyłącznie jak chce spać. No i jak chce powiedzieć że pora na jedzenie.
Powodzenia
a
U nas Filip tez wprowadził modyfikacje. Pobudka o 7. Potem 30 min. drzemki ok. 8:30, potem znów ok. 30 min. ok. 11., potem spacer o 12:30. , ok. 15:00 1h drzemki i ok. 17 też godzina. Kapiel o 19:30. Jedzenie o 20:00. Zasypia ok. 21. Karminie o 3:00 i o 6:00. Jest tylko na cycu.
Płacze wyłącznie jak chce spać. No i jak chce powiedzieć że pora na jedzenie.
Powodzenia
a
M
Melanie
Gość
aniabania pisze:Melanie zazdroszcze nudy ;D Moze "pozyczyc" Ci jedna moja princeske?? Z nimi na nude narzekac nie mozna Wlasnie mnie Natalia wzywa wolajac: Hej, hej. Nie wiem skad jej sie to wzielo, przeciez ojciec nie goral ;D
w sumie możesz podrzucić jedną lalunie a mogę tą co więcej śpi ? ;D ;D ;D
nasz córka "mówi" ej ! ;D
reklama
A
aniabania
Gość
Melanie juz niedlugo uslyszymy: Ej, matka chodz tutaj i sie ze mna pobaw ;D
Podziel się: