reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
U mnie usypianie trwa długo bo Łukasz przestawił sobie trochę dobę. zasypia dopiero około 21.30(juz od jakiegoś czasu) a rano śpi do 14 z przerwami na karmienie. Dopiero po 14 zaczyna być aktywny, więc do 21.30 mamy go na głowie. Od jutra będe próbowała go przestawić, żeby do południa mniej spał. Nie wiem jeszcze tylko jak to zrobić... ale już ja coś wymyślę ;) ;D

tez bym chciala ja przestawic z godzinami
najczesciej idzie spac o 23
ale teraz czesto idzie spac o godzinie 1 lub 2 ::)
koszmar

no kociak nie zazdroszczę.
moja lalunia zasypia po kąpieli i karmieniu ok 20 i śpi do 1, później pobudka ok 3 i o 6 a póżniej spimy do 10 :)
z zasypianiem różnie bywa, ale zawsze na rączkach u mamuni, czasem szybciej, czasem jeszcze trochę sobie pogadamy albo pomarudzi ale spiewanie obowiązkowe.

Tunia często Ci się Rozalka budzi. Łukasz jak dostanie około 21 cycuszka to śpi do 4, lub 5. Czasem obudzi się o 3 ale rzadko przeważnie około 4.30

tylko siobie moge pomylec jak by to moglo byc
moja jak pojdzie spac o 1 to wstaje o 4 pozniej o 6 ,8 i juz dalej nie idzie spac ::)

reklama
Do góry