reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
aniabania daj ten przepis może skorzystam za 2 lata
A
aniabania
Gość
Oj, Marta, wcale tak dobrze sobie nie rade. Czasami mam ochote uciec choc na chwile : wystarczy jednak jeden usmiech i juz mi jest dobrze ;D
Moze jutro dostane wychodne. Tatus zostanie z maluchami, a ja chociaz na 2 godzinki z kumpelami wyskocze. Bedzie to moje pierwsze wyjscie bez dzieciakow 8)
Izis ;D :laugh:
Odstawiamy tableteczki, mily wieczor, wodeczka zoladkowa no i upojne chwile ;D :laugh:
Moze jutro dostane wychodne. Tatus zostanie z maluchami, a ja chociaz na 2 godzinki z kumpelami wyskocze. Bedzie to moje pierwsze wyjscie bez dzieciakow 8)
Izis ;D :laugh:
Odstawiamy tableteczki, mily wieczor, wodeczka zoladkowa no i upojne chwile ;D :laugh:
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
izis Kubus jest naparwde już długi
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
aniabania dawno nie pokazywałaś swoich kruszynek
A
aniabania
Gość
Jak tylko bede miala czas, zeby zrzucic zdjecia z telefonu, wkleje do galerii ;D
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Czekamy
M
Melanie
Gość
Izis ja też czekam "tylko" na nowy dom aby mieć kolejne dziecko
a jeszcze nawet gleby nie kupiliśmy
bardzo bym chciała, żeby to był 2007 rok ale...
a jeszcze nawet gleby nie kupiliśmy
bardzo bym chciała, żeby to był 2007 rok ale...
reklama
A
Anik
Gość
Cześć,
no i zagipsowali mi dziecko. Na dwa tygodnie! Chyba oszaleję. Filip z tym gipsem to straszny klocek - sam waży ok 6300 a teraz jeszcze te gipsowe buciki.
Edit - przepraszam że dopiero teraz pisze - lekarka przy badaniu usg rutynowo sprawdzała każdemu dziecku stópki (na Sojczyńskiego robiłam USG u Kołeckiej).
Pozdraiwam
a
no i zagipsowali mi dziecko. Na dwa tygodnie! Chyba oszaleję. Filip z tym gipsem to straszny klocek - sam waży ok 6300 a teraz jeszcze te gipsowe buciki.
Edit - przepraszam że dopiero teraz pisze - lekarka przy badaniu usg rutynowo sprawdzała każdemu dziecku stópki (na Sojczyńskiego robiłam USG u Kołeckiej).
Pozdraiwam
a
Podziel się: