reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Aniabania super ;)
to się dzieci zdziwią
że myśmy za nie powybierali.
ja dziękuje za przepis na bliźniaki :p
nie dałabym rady ;)
pełna podziwu jestem dla Ciebie!!!

reklama
Oj, Marta, wcale tak dobrze sobie nie rade. Czasami mam ochote uciec choc na chwile ::) wystarczy jednak jeden usmiech i juz mi jest dobrze ;D
Moze jutro dostane wychodne. Tatus zostanie z maluchami, a ja chociaz na 2 godzinki z kumpelami wyskocze. Bedzie to moje pierwsze wyjscie bez dzieciakow 8)

Izis ;D :laugh:
Odstawiamy tableteczki, mily wieczor, wodeczka zoladkowa no i upojne chwile ;D :D :laugh:

Izis ja też czekam "tylko" na nowy dom aby mieć kolejne dziecko
a jeszcze nawet gleby nie kupiliśmy :p
bardzo bym chciała, żeby to był 2007 rok ale...

reklama
Cześć,
no i zagipsowali mi dziecko. Na dwa tygodnie! Chyba oszaleję. Filip z tym gipsem to straszny klocek - sam waży ok 6300 a teraz jeszcze te gipsowe buciki.

Edit - przepraszam że dopiero teraz pisze - lekarka przy badaniu usg rutynowo sprawdzała każdemu dziecku stópki (na Sojczyńskiego robiłam USG u Kołeckiej).

Pozdraiwam
a

Do góry