reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Melanie fajna masz tę fryzurkę bardzo umiejetnie wycieniowane ;)
A Paris widzę że tak jak Kuba polubiła sie edukować bedziemy miały mądre dzieci ;D ;)

reklama
Witajcie ;D
Melanie, Izis, gdzie kupowalyscie te dzwoneczki?? Jade niedlugo do Polski i nie wiem gdzie ich szukac. Czy to rowniez firmy Tiny Love?? Strasznie fajne, wiec chce je sprawic moim dziewczetom. Moze dzieki macie i dzwoneczkom zostanie uratowany moj kregoslup ;D

tak to jest Tiny Love
kupione w sklepie z artykułami dla dzieci, takim małym osiedlowym
myślę, że nie będziesz miała problemu, żeby je znaleźć

aniabania na allegro sa te dzwoneczki:)
melanie masz fajne buty na zdjeciu moge wiedziec skad???
ja mam przeboje ostatnio same-maks potrafi przeplakac 2 godziny bez przerwy
bylismy u lekarza i to podobno zeby...ale ani te czopki nie pomagaja, ani zel ani nic innego
bylam tak zmeczona ze nawet kompa nie wlaczalam ostatnio ale jest juz lepiej-kupilismy mu taki smoczek caly z gumy w chicco i maks bardzo go polubil
ja sie tylko zastanawiam nad wzieciem dziekanki bo nie wyrobie tak:/
ale dzieci macie sliczne:)maks wazy 4900 i juz go na rekach czuje

No to waży tyle co Paris

buty są od pepe jeans ze stolicy ;D - Galeria Mokotów

przebojów nie zazdroszczę, może nie będziesz musiała brać dziekanki ::) może za chwilę będzie lepiej :)

Melanie fajne fotki. super wyglądasz nie widac śladów ciąży :) :) :) a to ostatnie zdjęcie z zezkiem ariski bardzo mnie ubawiło. Aż mi sie teraz bużka cieszy z Twojej małej dowcipnisi ;D ;D ;D ;D ;D
A moja Iga chyba dzis pierwszy raz dała znac o sobie i pomarudziła troche popołudniu. A ja już myślałam czytając o waszych niespokojnych dzieciaczkach że urodziłam anioła ;) ;) ;) A tu jednak nie.choć najgorzej nie było, po prostu mała nie mogła sie wyciszyc i znależc sobie miejsca i troche popłakiwała, stękała, to znaczy 3 godzinki.

obejrzałam sobie nowe fotki w galerii i jestem pod wrażeniem umiejętności artystycznych Paris ;D ;D ;D Widać ze z obiektywem aparatu czuje sie swietnie... te miny są niesamowite a ten zez to już mistrzowski ;D ;D ;D Melanie może Ci jakaś aktorka albo modelka rosnie co???? ;) :laugh: :laugh:
Bardzo podoba mi sie Twoja fryzurka i powiem Ci że dążę do podobnej ;) A i kolor fajny i wogóle masz bardzo ładne włosy, takie zdrowe i błyszczące i lejące, aż Ci zazdroszcze, zwłaszcza że są takie lejące. To jest moje małe marzenie miec takie lejące włosy ::) ::)

reklama
Aniulka pisze:
obejrzałam sobie nowe fotki w galerii i jestem pod wrażeniem umiejętności artystycznych Paris ;D ;D ;D Widać ze z obiektywem aparatu czuje sie swietnie... te miny są niesamowite a ten zez to już mistrzowski ;D ;D ;D Melanie może Ci jakaś aktorka albo modelka rosnie co???? ;) :laugh: :laugh:
Bardzo podoba mi sie Twoja fryzurka i powiem Ci że dążę do podobnej ;) A i kolor fajny i wogóle masz bardzo ładne włosy, takie zdrowe i błyszczące i lejące, aż Ci zazdroszcze, zwłaszcza że są takie lejące. To jest moje małe marzenie miec takie lejące włosy ::) ::)

kochana....
z tymi włosami to jest taka historia
ja zawsze miałam cieńkie włosy i delikatne i jak je farbowałam na platynowy to ciągle mi sie kruszyły i zawsze miałam zniszczone
ale...
od kąd mam ciemne same się zrobiły takie jakies zdrowe jak cholera
więc jeśli się Tobie podoba ciemny kolor, to polecam a spełni się Twoje marzenie o lejących sie włosach ;)
zobaczysz jak bardzo niszczy włosy rozjaśnianie, a przyciemnianie dodaje zdrowia,
takie jest moje zdanie :)

Do góry