reklama
M
Melanie
Gość
no a jak
dziękuję
fryzjerkę mam fachową, to fakt
dziękuję
fryzjerkę mam fachową, to fakt
A
aniabania
Gość
Witajcie ;D
Melanie, Izis, gdzie kupowalyscie te dzwoneczki?? Jade niedlugo do Polski i nie wiem gdzie ich szukac. Czy to rowniez firmy Tiny Love?? Strasznie fajne, wiec chce je sprawic moim dziewczetom. Moze dzieki macie i dzwoneczkom zostanie uratowany moj kregoslup ;D
Melanie, Izis, gdzie kupowalyscie te dzwoneczki?? Jade niedlugo do Polski i nie wiem gdzie ich szukac. Czy to rowniez firmy Tiny Love?? Strasznie fajne, wiec chce je sprawic moim dziewczetom. Moze dzieki macie i dzwoneczkom zostanie uratowany moj kregoslup ;D
M
Melanie
Gość
tak to jest Tiny Love
kupione w sklepie z artykułami dla dzieci, takim małym osiedlowym
myślę, że nie będziesz miała problemu, żeby je znaleźć
kupione w sklepie z artykułami dla dzieci, takim małym osiedlowym
myślę, że nie będziesz miała problemu, żeby je znaleźć
kangurki
Fan(ka)
aniabania na allegro sa te dzwoneczki
melanie masz fajne buty na zdjeciu moge wiedziec skad???
ja mam przeboje ostatnio same-maks potrafi przeplakac 2 godziny bez przerwy
bylismy u lekarza i to podobno zeby...ale ani te czopki nie pomagaja, ani zel ani nic innego
bylam tak zmeczona ze nawet kompa nie wlaczalam ostatnio ale jest juz lepiej-kupilismy mu taki smoczek caly z gumy w chicco i maks bardzo go polubil
ja sie tylko zastanawiam nad wzieciem dziekanki bo nie wyrobie tak:/
ale dzieci macie slicznemaks wazy 4900 i juz go na rekach czuje
melanie masz fajne buty na zdjeciu moge wiedziec skad???
ja mam przeboje ostatnio same-maks potrafi przeplakac 2 godziny bez przerwy
bylismy u lekarza i to podobno zeby...ale ani te czopki nie pomagaja, ani zel ani nic innego
bylam tak zmeczona ze nawet kompa nie wlaczalam ostatnio ale jest juz lepiej-kupilismy mu taki smoczek caly z gumy w chicco i maks bardzo go polubil
ja sie tylko zastanawiam nad wzieciem dziekanki bo nie wyrobie tak:/
ale dzieci macie slicznemaks wazy 4900 i juz go na rekach czuje
M
Melanie
Gość
No to waży tyle co Paris
buty są od pepe jeans ze stolicy ;D - Galeria Mokotów
przebojów nie zazdroszczę, może nie będziesz musiała brać dziekanki : może za chwilę będzie lepiej
buty są od pepe jeans ze stolicy ;D - Galeria Mokotów
przebojów nie zazdroszczę, może nie będziesz musiała brać dziekanki : może za chwilę będzie lepiej
siwasek
Fanka BB :)
Melanie fajne fotki. super wyglądasz nie widac śladów ciąży a to ostatnie zdjęcie z zezkiem ariski bardzo mnie ubawiło. Aż mi sie teraz bużka cieszy z Twojej małej dowcipnisi ;D ;D ;D ;D ;D
A moja Iga chyba dzis pierwszy raz dała znac o sobie i pomarudziła troche popołudniu. A ja już myślałam czytając o waszych niespokojnych dzieciaczkach że urodziłam anioła A tu jednak nie.choć najgorzej nie było, po prostu mała nie mogła sie wyciszyc i znależc sobie miejsca i troche popłakiwała, stękała, to znaczy 3 godzinki.
A moja Iga chyba dzis pierwszy raz dała znac o sobie i pomarudziła troche popołudniu. A ja już myślałam czytając o waszych niespokojnych dzieciaczkach że urodziłam anioła A tu jednak nie.choć najgorzej nie było, po prostu mała nie mogła sie wyciszyc i znależc sobie miejsca i troche popłakiwała, stękała, to znaczy 3 godzinki.
obejrzałam sobie nowe fotki w galerii i jestem pod wrażeniem umiejętności artystycznych Paris ;D ;D ;D Widać ze z obiektywem aparatu czuje sie swietnie... te miny są niesamowite a ten zez to już mistrzowski ;D ;D ;D Melanie może Ci jakaś aktorka albo modelka rosnie co???? :laugh: :laugh:
Bardzo podoba mi sie Twoja fryzurka i powiem Ci że dążę do podobnej A i kolor fajny i wogóle masz bardzo ładne włosy, takie zdrowe i błyszczące i lejące, aż Ci zazdroszcze, zwłaszcza że są takie lejące. To jest moje małe marzenie miec takie lejące włosy : :
Bardzo podoba mi sie Twoja fryzurka i powiem Ci że dążę do podobnej A i kolor fajny i wogóle masz bardzo ładne włosy, takie zdrowe i błyszczące i lejące, aż Ci zazdroszcze, zwłaszcza że są takie lejące. To jest moje małe marzenie miec takie lejące włosy : :
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
NNNNNNNNIo zgadzam się z Aniuką Melani
ja nawet nie mam czasu zadbac czasem o siebie
ja nawet nie mam czasu zadbac czasem o siebie
reklama
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:obejrzałam sobie nowe fotki w galerii i jestem pod wrażeniem umiejętności artystycznych Paris ;D ;D ;D Widać ze z obiektywem aparatu czuje sie swietnie... te miny są niesamowite a ten zez to już mistrzowski ;D ;D ;D Melanie może Ci jakaś aktorka albo modelka rosnie co???? :laugh: :laugh:
kochana....
z tymi włosami to jest taka historia
ja zawsze miałam cieńkie włosy i delikatne i jak je farbowałam na platynowy to ciągle mi sie kruszyły i zawsze miałam zniszczone
ale...
od kąd mam ciemne same się zrobiły takie jakies zdrowe jak cholera
więc jeśli się Tobie podoba ciemny kolor, to polecam a spełni się Twoje marzenie o lejących sie włosach
zobaczysz jak bardzo niszczy włosy rozjaśnianie, a przyciemnianie dodaje zdrowia,
takie jest moje zdanie
Podziel się: