Czesc dziewczyny ;D i dzieciaczki :-*
Dawno tu nie zagladalam (znaczy zagladalam ale nie pisalam, przyznaje sie bez bicia, ale nie bylo czasu, teraz mam kilka dni wolnego wiec bede czesciej pisac) u nas wszystko dobrze (no prawie) czekamy wlasnie na wyniki maja byc za 2 tyg. moze od poczatku... 3 tyg. temu malej wyskoczyla wysypka po 2 dniach tak ja wysypalo ze halo, skore miala sucha szorstka i szara jak nie dziecko i do tego temp. (ale to od zebow, bo wychodzily jej 4 naraz) wysypka to uczulenie tylko nie wiadomo od czego no i kupki ze sluzem, poszlysmy do pediatry powiedzila ze mam odstawic gluten na 2 tyg. i tyle, (zapytalam czy nie dalo by rady zrobic jakis badan, np. kalu skoro jest sluz w kale) stwierdzila ze nie ma potrzeby, cos nie bardzo pomagalo, wiec udalam sie do najlepszej lekarki w zielonej gorze ktora sie specjalizuje w alegiach pokarmowych (oczywiscie prywatnie :
) tez stwierdzila ze to alergia i stwierdzila tez ze mala cos nie bardzo przybiera na wadze i trzeba to sprawdzic, zapytala czy robilam badanie kalu, powtorzylam to co powiedzial nasz pediatra to chwycila sie za glowe( bo przy takich kupkach podstawa jest zrobienie badanie kalu) jak kazala tak zrobilam (wyniki kalu byly wszystkie ujemne) i umowilysmy sie ze przyjde do niej ze skierowaniem od rodzinnego do poradni gastrologicznej i ona zrobi Idze badania (ze skierowaniem zeby nie placic, bo podobno te badanie jest bardzo drogie) no i teraz musimy czekac do 10 lipca i do tego czasu karmic jak zdrowe dziecko, wysypka przeszla, skorka znowu gladka, temp. tez nie ma, dzisiaj musze isc ja zwazyc i zobaczyc czy przytyla (mam nadzieje ze tak) chyba musze zmienic pediatre i tyle. Pani doktor jak zobaczyla ile Iga miala punktow apgar to stwierdzila ze odwalilam kawal dobrej roboty bo mala jest bardzo bystra ;D (ma to po mamusi :laugh:
) i nigdy by nie powiedziala ze to dziecko bylo niedotlenione.
No to chyba na tyle, odezwe sie jeszcze pozniej. Naiszcie co tam u Was ciekawego.
calusy :-* :-* :-* :-* :-* :-*