reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
dzien dobry kobietki!!!
witam sie na chwilkę;-) bo doprowadzam dom do stanu używalności!
3/4 gości juz pojechało:-( ale co niektórzy przyjechali na dłużej:tak:
niedziela przepiękna..wyjątkowa i udana:-D, pogoda do ... było zimno ale bezdeszczowo wiec wszystko sie udało!

Kajeczka wyglądała...cudnie!jest szczęśliwa i zadowolona!!
same możecie ocenić:-)!
DSC_0214 (768 x 1152).jpgDSC_0211 (1152 x 768).jpgDSC_0225 (768 x 1152).jpg
na przebranie miała kreacje zrobioną na szydełku..prezent od chrzestnej;-), na włosach również miała kwiatuszki na opasce robione ręcznie na szydełku przez moją siostrę!

zajrze jutro..jak ogarnę:-)
pozdrawiam!!
wiola wytrwałości z autem!
i dziekuje Wam kobietki za pamięć!!

Załączniki

• DSC_0214 (768 x 1152).jpg
    DSC_0214 (768 x 1152).jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC_0211 (1152 x 768).jpg
    DSC_0211 (1152 x 768).jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC_0225 (768 x 1152).jpg
    DSC_0225 (768 x 1152).jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 34
ŚLICZNA!!! A siostrze pogratuluj talentu- piękne ubranko, wianuszek jedyny w swoim rodzaju!!!
Super, ze sie udała pogoda. Tak my slałam o Tobie w niedzielę, jak moi chłopcy w deszczu grali mecz...miałam nadzieję, ze jak pada u nas to u Ciebie jest ok :-) i udało sie :-)

wampi dzięki...mam nadzieję, ze w koncu ktoś sie znajdzie &&&

Atfk slicznie twoja corcia wygladala, siostra ma talent, opaska z kwiatkami super. Fajnie, ze chociaz nie padalo.

dzien dobry!

dziękuje kobietki w imieniu Kajulki za miłe słowa:happy2:!!!
dzień przepiękny i wyjątkowy..mimo aury!
obiad na tarasie...a potem w ogrodzie szał...gry w siatkówkę, wszyscy zrzucili dostojne kreacje na rzecz jeansów i polarów..i heja!!do 20 niemal :tak: wszyscy szaleli na ":-D meczu"!dzieciaczki tez oczywiście , do tgo mieli do dyspozycji trampolinę i zakupiłam starym zwyczajem gume do skakania..i dziewczynki miały raj!w przerwie paliliśmy grilla i ognisko w palenisku i było na prawdę super!wszyscy zadowoleni;-)!
nie ukrywam że sobotnie całodzienne ulewy..sprawiły ze depresji o mało nie dostałam..w niedziele po przebudzeniu tez szału nie bylo..zimno i pochmurno ale sucho, jakoś sie przeżyło!
w czasie samej uroczystości sporo niedociągnięć;-):-D, dzieci jednak dały rade a o "wpadkach" wiedzieliśmy tylko my...mając scenariusz komunii na kolanach!
Kaja nie byłaby soba gdyby kogoś nie " ustawiła "..w czasie podziękowań dla rodziców które mówiła z kolega na przemian po zdaniu.. wyłączył sie jej mikrofon i jak go włączała kolega sie zagapił na jej poczynania i zastała cisza..o ona na cała parę:-D:-D z nerwem w głosie do tego mikrofonu.."NO MÓW!!!":-):-D:-)
możecie sobie wyobrazić reakcje ludzi..oklaski zebrała hihihi
ale sie rozpisałam...;-)
dzis dzień mamy w szkole ,jade na 13!
poza tym oki!
ogarniamy ogród rodziców powoli..
jakie plany na dłuższy weekend?
no i na dzień dziecka???

u nas już dzisiaj pierwsi goście przyjeżdżają...w piątek urodziny Wiktora połączone ze zjazdem rodzinnym...mam nadzieję, ze i u nas pogoda dopisze, oby nie padało &&&

świetny pomysł z tą guma do skakania, u nas same chłopaki, ale może żeńska część towarzystwa sie skusi
poza tym siatkówka i kosz też u nas w standardzie, zawsze kupa smiechu z tego jest...

a jak Wasze plany? Ty ATFk chyba będziesz oddech łapać, i popołudnia i tak w kosciele spędzać, bo jeszcze biały tydzień masz

wiola to masz mały maraton przed sobą!!!
jak pogoda dopisze to reszta pójdzie!!
my w czwartek akurat biały tydzień połączony z porannym bożym ciałem wiec popołudnie wolne i jedziemy do naszych przyjaciół;-)!w piątek proboszcz zarządził wolne od białego tygodnia i chce w sobotę na 18 zrobić zakończenie:baffled:...ehh nie ukrywam że wolałabym w ten piątek mieć finisz głównie z tego powodu ze w sobotę dzień dziecka:blink:i mozna by gdzies dalej sie wypuścić ze szkrabami,ale cóż:dry: dostosujemy sie:happy2:!chyba ze uda sie go przekonać:blink:aby zostało po staremu!

więcej planów brak...laba na całego;-) a jak pogoda dopisze to myślę ze rowerki pójdą w ruch:-)!

Atfk super ze goscie tacy aktywni, zamiast przy stolach przesiadywac.

U mnie dzieciaki przeziebione, bylam rano u lekarza, ale osluchowo ok, wiec moze jak pogoda dopisze, a dzieciaczki beda sie dobrze czuly, to sie wybierzemy w DD na zwiedzanie naszego miasta, a dokladnie pomnikow z bajek, bo mamy szlak Łódź Bajkowa, 8 postaci z bajek w roznych czesciach miasta, a na razie widzielismy tylko Uszatka i Plastusia.

Ostatnia edycja:
wampi fajny plan!dzieci na pewno to zainteresuje!
no i zdrówko niech dopisze:happy2:!!
ja powoli szykuje sie na dzień mamy do szkoły:-)!
wywiesiłam 2 prania...mam nadzieje ze nie będzie padało:confused:
pozdrawiam was serdecznie!!
miłego dzionka!!

reklama
Wampi fajna ta trasa...w naszej okolicy niestety mało takich atrakcji :-(
ATFK to miłej wizyty życzę i odpoczywajcie!!!
u nas jeszcze sie szykują miejscowe obchody dnia dziecka z festynem, więc chyba zabiore towarzystwo niech sie wyszaleje...

ja tez piore i piore, chce sie przed przyjazdem gosci troszke uporac, bo zwykle w weekend to robie, a tym razem weekend bedzie zajety

Do góry