reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

dokładnie, aby nie padało!!!

A średnia mam nadzieję, ze wszystko pójdzie po jego myśli...wział sie do pracy, to trzeba przyznać, ale pewnie jeszcze pare sprawdzianów wpadnie, więc musi sie uczyć i uczyć, z dwóch przedmiotów będzie odpowiadał...bo ocena między 4+ a 5.

ATFK tak mała komunia, zaskoczyli nas wszyscy, ze tak sie hurtem zjawią, długi weekend u nas spędzą...ja sie troche cieszę, a troche boję, nie wiem czy jestem gotowa na takie spotkanie... u szwagra doła złapałam

reklama
wami fakt nie możemy narzekać:-D!!!cudne dzieciaczki!!
wiola a co Ty kochana..
mam nadzieje ze dasz rade...boisz sie pytań czy co?

nie pytań sie nie boję, bo nikt nie pyta...
jakoś tak nie zawsze w wiekszym gronie mogę sie odnaleźć...pozmieniało mi się, zawsze gaduła ze mnie była, a tu czasem jakby mi usta zasznurowali
pogadam, a pozniej uciekam gdzies na bok, jakos nie moge usiedziec gdy wszyscy głośno żartują...

ehhh no to na pewno nie jest łatwe dla Ciebie:-(
mam nadzieję ,że nie będzie to dla Ciebie męczarnia...bo to w sumie maskara źle czuć sie we własnym domu.
trzymam kciuki:happy:
ja biore sie za doprowadzanie kuchni do porządku :happy:
pozdrawiam cieplutko!!
jak mi sie uda to jutro zajrze a jakby nie...to po niedzieli jak już będzie po!!
trzymajcie kciuki za moją pchełkę...

reklama
Lipa :-( Az mi sie nie chce pisać. Ludzie chcieliby za darmo. Ogladają, jakby to było nowe auto. Zeszłam z ceny 2000 zł, bo chcę szybko sprzedać, a ludzie i tak wybrzydzają. I chcą zejsć dodatkowe 2000, czyli kupić zarejestrowany, naprawiony w cenie takiego sprowadzonego z Niemiec. Same opłaty to 2000 zł. No trudno, dalej szukam chetnego. Wiem ile wpakowałam pieniędzy w naprawę, znam moje auto i poczekam, aż ktoś je doceni...Z ceny zejść nie zejdę, bo i tak sprzedam go za połowę tego ile mnie kosztował. Wiem, ze auta tracą na wartości, ale bez przesady.

ATFK chyba odsypia? :-) mam nadzieję, ze pogoda sie udała.
Ja wczoraj byłam z chłopcami na turnieju i grali w deszcz. zmarzliśmy i ratowaliśmy sie w przerwach gorącą czekoladą z automatu (ale smakowała :-))

Do góry