reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Mam trudne zadanie
Zawsze na urodziny chłopaków robię tort sama, i oto moje zadanie. Na szczęście inspiracji w necie od groma, wiec mam nadzieję, że coś mi wyjdzie. Przykład poniżej
IMG_0104.JPG

:-) witam sie i ja!!!
my po gościnnej komunii i teraz wielkimi krokami zbliza sie nasza:-) i modle się oby pogoda dopisała:szok:
dzis ostatnia próba;-)
wiola podziwiam za te torty:-D !super pomysł:-)

nie podziwiaj, bo jeszcze nie ma czego, zwykły tort ozdobiony tak, ale boisko to juz wyzwanie, zobaczymy jak wyjdzie, na razie muszę amówić materiały na allegro, bo w sklepach spozywczych nie ma :-(

ponoć za tydzien ma nie padac, ale za ciepło to nie będzie :-(

no mam nadzieje ze sie pochwalisz:-D jak już zrobisz!!!
ciagle czekam na foto twojej psinki obciętej:-)

co do tej pogody...:-( no słyszałam właśnie ale póki co idę w zaparte i im nie wierze :-D:-D:-D

witam
zapomniałam o tych zdjeciach :-(((
nawet aparatem nie zrobiłam, tylko telefonem, ale postaram sie umieścic, chociaż teraz już znowu troszkę zarosła, ale i tak widać różnicę ;-)

Własnie będe zamawiać zaraz na allegro akcesoria do tego torta, rewelacyjne rzeczy można znaleźć, szkoda, ze wcześniej się w to nie bawiłam.

witaj wiola
kiedys patrzyłam na te akcesoria bo szukałam opłatka na tort, wiec na pewno można cos ciekawego znalezc :-)

ja zgrywam stare foty na płyty..opróźniam troche lapka bo juz go tak zawaliłam z moja manią foto ze szok:szok:

reklama
skąd ja to znam :-) ja mam osobny dysk na zdjecia

muszę sie w końcu zebrać i czesć wywołać, bo ja poza kompem czesć-te wybrane wywołuję, uwielbiam oglądać albumy :-)

Do góry