reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
witam sie!
na wyjezdzie bylissmy wiec nie zagladałam!
teraz pora wrócic do szarej rzeczywistosci,nadrobienie nieobecnosci w szkole Filipa to męka...ehh
Fifi i jego reka ok!!mam nadzieje ze to taki wybryk był jednorazowy!!!
jak u Was???
Fifi wczoraj przyniósł ze szkoły temat Mikołajkowych prezentów w klasie...hihih i od razu mi sie świat zachciało:-D

Hej kochane!! A tu znowu cisza nastała. Eh szkoda. Pozdrawiam świątecznie choć u nas przygotowania do świąt są na takim etapie jakby wigilia miała być za pół roku:confused2:

Kochane wpadam z życzeniami

Zdrowych pogodnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
Mnóstwa prezentów pod choinką i spełnienia marzeń .

U mnie choinkę już maż ubrał .
Ja spędziłam dzień w kuchni .
Jak na razie jest już
rybka po grecku
pasztet
bigos
chlebuś
rafaello
na jutro zostają kluski z makiem
uszka z sosem grzybowym
smażenie karpia
i oczekiwanie na wigilię
A wieczorem dalsza część roboty ,bo w 1 dzień chrzciny :-):-):-)

A to nasza choinka :-)

Zobacz załącznik 525683

W tę Wigilijną noc, niech w Waszym domowym zaciszu, przy Wigilijnym stole,

Zapanuje miłość, poczucie radości oraz zgoda,
Niech rodzinne ciepło doda Wam odwagi w nadchodzącym Nowym Roku,

Tak aby był jeszcze lepszy od bieżącego.

edit.

156214_szampan_kieliszki_nowy_rok_2013.jpg

Szczęśliwego Nowego Roku i udanej zabawy Sylwestrowej :-)

Ostatnia edycja:
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!!

Witajcie dziewczynki ..
tylko na biegu wpadam .Nie mam czasu ,bo zmieniam Kubusiowi szkołę .
Miarka mojej cierpliwości się przebrała !!!!

Witanko

MAŁA PEŁZA JUŻ ŚWIADOMIE -WRESZCIE NAM SIĘ UDAŁO !!!!
Choinka pomogła i zmieniające kolor ledowe lampki na niej.:-D:-D:-D:-D

Co do Kuby to jedna wielka masakra w szkole !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
We wtorek przyszedł ze śladami dosłownie 10 wbitych paznokci w przedramię -bo tak go kolega ścisnał .:angry::angry:
W środę znów kolega mu zalazł za skórę,bo kazał go odciągnąć komuś z pod sali komputerowej ,ponieważ tamten musi wejść pierwszy i zająć najlepszy komputer i młody nie wytrzymał ,więc dostało się również vice dyrektorce :szok::baffled::sorry2::sorry2:
Kopnął ją kilka razy i narobił siniaków .
Piszę szczerze -Kuba miał rację i dobrze zrobił !!!:-p
W czwartek na moich oczach ,gdy byłam w gabinecie dyrektorki pobił się z pedagog szkolną ,logopedą,psychologiem,reedukatorką i panią od biofeedbeku w 1 osobie :angry::angry:
To się kobieta ustawiła by tyle zawodów jednocześnie wykonywać w godzinach szkolnych nie? :angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I tu Kuba też miał rację ,więc mu nawet uwagi nie zwróciłam .:-p
Posłuchałam ,posłuchałam co szanowna dyrekcja ma mi do powiedzenia i wyszłam.A w domu podjęłam decyzję o zmianie szkoły .
Już znalazłam super szkołę i najprawdopodobniej od wtorku Kuba zostanie do niej zaproszony na okres próbny :tak::tak:
Szkoła prywatna dla takich dzieci jak Kubuś .
Klasa 8 osób i 2 wychowawców.
Cała kadra to specjaliści od pracy z trudnymi dziećmi.
Wszystkie zajęcia będzie miał w szkole ,a dowóz musi nam zapewnić gmina .
Tu link jak któraś ciekawa :-p

http://szkolawspierania.edu.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Hej kobietki !
W nowym roku wpadam się przywitać! komputer padł i blisko miesiąc byliśmy odcięci od sieci:szok: Oj bolało;-) A teraz ferie czas zacząć i wymyślić coś żeby mi się chłopaki w domu nie zatłukli:confused: Oj będzie ciężko.
Pozdrawiam

reklama
Do góry