reklama
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
.........
Ostatnia edycja:
Paula 13
mama Wiki i Tati
Asiulka powodzenia
Ja mam dziś full roboty......muszę sprzątać , obiad......i o 12 mykam na miasto......przyjaciółka przyjechała i się z domu wymykam na pogaduchy i połazić ;-)
Ja mam dziś full roboty......muszę sprzątać , obiad......i o 12 mykam na miasto......przyjaciółka przyjechała i się z domu wymykam na pogaduchy i połazić ;-)
Paula 13
mama Wiki i Tati
ale słodkie dzieciaczki............:-):-):-)
a są śpiochami czy skowronkami??????
Asiulka jak testy?
Ja wczoraj mandat dostałam........ bo zostawiłam auto na parkingu.....i nie zauważyłam parkometru ( bo dopiero postawili) i 50 dych w plecy :-(
gdzie laski jesteście???????/
przygotowania do świąt???// sprzątacie?
Atfk tylko Ty na posterunku
a są śpiochami czy skowronkami??????
Asiulka jak testy?
Ja wczoraj mandat dostałam........ bo zostawiłam auto na parkingu.....i nie zauważyłam parkometru ( bo dopiero postawili) i 50 dych w plecy :-(
gdzie laski jesteście???????/
przygotowania do świąt???// sprzątacie?
Atfk tylko Ty na posterunku
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Czesc dziewczyny:-):-):-)
Jak tam samopoczucie z ranca??bo umnie tragiczneoj z tymi dziecmi..od rana awantura i ze starszym i z mlodszym:-(nie wiem co ich dzisiaj ugryzlo
Wczoraj robilismy z Kuba do szkoly Easter bonnet,to sa takie kapelusze swiateczne,tutaj maja taki zwyczaj w szkolach ,ze robia parade w tych kapeluszach i oczewiscie jest potem konkurs na najladniejszy:-)
A oto nasze dzielo:-)
A tutaj Dawidek nam pozowal do zdjecia w kapeluszu:-):-)
AFTK-fajne te Twoje spiochytez lubie moim robic zdjecia jak spia ASIULKA-Polamania pior na egzaminie:-)napisz potem jak Ci poszlo:-)PAULA-i jak udaly sie ploteczki??
Jak tam samopoczucie z ranca??bo umnie tragiczneoj z tymi dziecmi..od rana awantura i ze starszym i z mlodszym:-(nie wiem co ich dzisiaj ugryzlo
Wczoraj robilismy z Kuba do szkoly Easter bonnet,to sa takie kapelusze swiateczne,tutaj maja taki zwyczaj w szkolach ,ze robia parade w tych kapeluszach i oczewiscie jest potem konkurs na najladniejszy:-)
A oto nasze dzielo:-)
reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
paula-no to rozumiem ze wypad sie bardzo udal