reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
no to stresik pewnie masz!!!ja pamiętam to jak dziś!!!emocje nieziemskie:-)!!
mi 4 maja minie 10 lat jak zdałam prawko:szok:
powodzonka

ale śpioch z Twojego syneczka:-)

Asiulka powodzenia

Ja mam dziś full roboty......muszę sprzątać , obiad......i o 12 mykam na miasto......przyjaciółka przyjechała i się z domu wymykam na pogaduchy i połazić ;-)

no to miłych ploteczek!!ja tez zmykam powolutku:-)!!
pranko powiesić i do obiadu zajrzeć!!
pozdrawiam

ale słodkie dzieciaczki............:szok::tak::-):-):-)
a są śpiochami czy skowronkami??????

Asiulka jak testy?

Ja wczoraj mandat dostałam........:( bo zostawiłam auto na parkingu.....i nie zauważyłam parkometru:zawstydzona/y: ( bo dopiero postawili) i 50 dych w plecy:szok: :-(

gdzie laski jesteście???????/

przygotowania do świąt???// sprzątacie?

Atfk tylko Ty na posterunku:)

Czesc dziewczyny:-):-):-)
Jak tam samopoczucie z ranca??bo umnie tragiczne:wściekła/y::wściekła/y:oj z tymi dziecmi..od rana awantura i ze starszym i z mlodszym:-(nie wiem co ich dzisiaj ugryzlo:sorry::sorry::sorry:

Wczoraj robilismy z Kuba do szkoly Easter bonnet,to sa takie kapelusze swiateczne,tutaj maja taki zwyczaj w szkolach ,ze robia parade w tych kapeluszach i oczewiscie jest potem konkurs na najladniejszy:-)
A oto nasze dzielo:-)
910938.jpg
A tutaj Dawidek nam pozowal do zdjecia w kapeluszu:-):-)
910939.jpg
AFTK-fajne te Twoje spiochy:tak:tez lubie moim robic zdjecia jak spia:-D ASIULKA-Polamania pior na egzaminie:-)napisz potem jak Ci poszlo:-)PAULA-i jak udaly sie ploteczki??

reklama
Do góry