reklama
mysz1978
Fanka BB :)
A ja sie szczepie co roku i nawet jak zachoruj to dosyc lagodny ma to przebieg...
No ale poczytalam, ze niby jak sie czlowiek zaszczepi raz to musi juz potem ciagle no i w sumie to nie wiem... Jak pisze - szczepie sie co roku (wykatkiem byla jesien kiedy bylam w ciazy).
No ale teraz to juz sama nie wiem...
No ale poczytalam, ze niby jak sie czlowiek zaszczepi raz to musi juz potem ciagle no i w sumie to nie wiem... Jak pisze - szczepie sie co roku (wykatkiem byla jesien kiedy bylam w ciazy).
No ale teraz to juz sama nie wiem...
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Ja się nie szczepię, bo jak choruję to mam zazwyczaj bakteryjne zapalenie gardła-krtani, no ale teraz to chyba przechodzę infekcję wirusową, to pewnie ta panująca grypa :-(
Noukie
Majowa mama 2007
Ja się nie szczepię, bo jak choruję to mam zazwyczaj bakteryjne zapalenie gardła-krtani:-(
Ja też najcześciej tylko, że mi tym razem z tej krtani w oskrzela poszło:-(.
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Czy któraś z was szczepiła już dzieci potrójną szczepionką dawką przypominającą?
I drugie pytanie, jak u waszych dzieci przedstawia się sprawa cięmiączka? U nas nadal nie do końca zrośnięte. Czy podajecie waszym dzieciom jeszcze witaminę D?
I drugie pytanie, jak u waszych dzieci przedstawia się sprawa cięmiączka? U nas nadal nie do końca zrośnięte. Czy podajecie waszym dzieciom jeszcze witaminę D?
Noukie
Majowa mama 2007
Czy któraś z was szczepiła już dzieci potrójną szczepionką dawką przypominającą?
No własnie u nas dziwna sprawa bo kiedys główka była twarda a teraz czuje od dwoch miesięcy niezrosnięte ciemiączko, wit D nie daje ale chyba zaczac powinnam tylko ze daje mu taki syrop na apetyt multiwitaminowy i wyczytałam, ze ma w składzie wit D sama już nie wiem. A o tej szczepionce to też nic nie wiem
mysz1978
Fanka BB :)
Jak Jas mial szczepienie na odre/swinke/rozyczke to M pytal lekarki o ciemiaczko i bylo jeszcze nie do konca zarosniete, ale powiedziala zeby nie dawac witaminy D ttylko Vibowit Bobas, chyba zeby go nie chcial to wtedy jednak witamine. No ale Jas wybredny nie jest i do kolacji pije Vibowit bez mrugniecia okiem
Jak wtedy byl na ty mszczepieniu to powiedziala zeby okolo polowy pazdziernika przyjsc na ten Infanrix znowu, ale postanowilam ze pojde w listopadzie. Jest w kalendarzu szczepien ze okolo 16-18 miesiecy bodajze, wiec spokojnie zdazymy :-)
Jak wtedy byl na ty mszczepieniu to powiedziala zeby okolo polowy pazdziernika przyjsc na ten Infanrix znowu, ale postanowilam ze pojde w listopadzie. Jest w kalendarzu szczepien ze okolo 16-18 miesiecy bodajze, wiec spokojnie zdazymy :-)
reklama
Podziel się: