reklama
Kluliczek
Babka z laską
krupka jeżeli to ta szczepionka potrójna to idż, powiedz, że chcesz szczepic w innym terminie lub wogóle i podpisz im świstek, że jest to Twoja decyzja. Oni musza miec to na papierku bo inaczej obrywa im się za niedopełnienie obowiązków.
Gaal
Fanka BB :)
słuchajcie, ja ostatnio zauważyłam ze Zuzia ma jakoś odstający brzuszek, moja mama powiedziała, ze to z powodu braku wit. D, bo my po skończeniu wakacji nie dawaliśmy Zu ponownie, jakoś tak wyszło ...
jak brzuszki waszych dzieci?
jak mama zaczęła mi gadać o krzywicy, to się wystraszyłam ..
jak brzuszki waszych dzieci?
jak mama zaczęła mi gadać o krzywicy, to się wystraszyłam ..
mysz1978
Fanka BB :)
gaal - Jas tez ma odstajacy brzuszek i co gorsza pepek nadal mu wychodzi :-( Lekarka mowial ze jak sie rozrusza i wzmocni miesnie brzuszka to mu wklesnie, no ale poki co od 2 miesiecy biegania poprawy nie widac
Witaminy D tez nie dajemy - lekarka kazala dawac Vibowit Bobas i Jas pil chetnie, ale ostatnio w aptece nie byl owiec kupilam Marsjanki Bobas ale tego jzu nie chce
Witaminy D tez nie dajemy - lekarka kazala dawac Vibowit Bobas i Jas pil chetnie, ale ostatnio w aptece nie byl owiec kupilam Marsjanki Bobas ale tego jzu nie chce
Ewitka
Majowo-lutowa mama
U nas to samo co u myszki z brzuszkiem i pempkiem i jeszcze czuję leciutko niezrośniete ciemiączko. My dajemy cały czas wit. D a ostatnio znowu Cebion multi, bo jeszcze mam, no i jest wydajny.
reklama
Podziel się: