reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci - badania profilaktyczne, szczepienia, pielęgnacja

reklama
slyszalam o tej masci EMLA - szkoda ze tylko na recepte, ale moze poprosze neurologa o ta recepte.
Z neurologiem to jakas paranoja. Babka ktora konsultowala Jasia w szpitalu zalecila zeby 3 tygodnie po wyjsciu ze szpitala go skonsultowac ponownie a tu oczywiscie pomimo tego ze wskazanie mamy, to oczywiscie zarejestrowac do neurologa sie nie mozna.. Bylam bezposrednio u tej lekarki, ale powiedziala ze nie moze i ze tylko przyjmuje pacjentow zarejestrowanych przed strajkiem... No i musimy isc prywatnie. Na szczescie mozemy sobie na to pozwolic, ale ile jest osob, ktorych na to nie stac :-(

Szerlock,jest szczepionka w plynie,tzn doustna-na rotawirusy.

Mysz-mnie ten ich strajk juz dawno wkurzyl.i co z tego,ze skladaja wypowiedzenia,jak moga je w kazdej chwili wycofac?zabawa,jak dla mnie!niech sie wszyscy zwolnia raz a dobrze,to przyjada lekarze z Ukrainy,Lotwy,Litwy i tez nas wylecza.

dziewczyny nie wiem czy pisałyście może o tym, ale ja na to nie trafiłam - potrzebuję pomocy!!!!!!
Jak podajecie np wit B6??? Tzn. czym ją rozdrabniacie i w jakiej formie wciskacie do tego małego buziaczka????????????????????????

ja nie podaje,ale mysle,ze najpierw ja trzeba rozgniesc i jako witamine rozpuszczalna w wodzie,podac z herbatka? :confused: juz nie pamietam,co chcielismy rozgniatac,ale znalazlam w piwnicy mozdzierz i pistel (zachylone z uczelni ilestam lat temu),ale nic z tym nie robimy.a domowym spodobem?moze luzeczka?polozyc na desce (drewnianej lub szklanej,o gladkiej powierzchni) i gniesc lyzeczka od herbaty?

Betka pediatra powiedziała mi że nie wolno rozpuszczać. Poza wit B6 mamy podać jeszcze kwas foliowy . Uważasz że można to dodać do picia?

reklama
Do góry