reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci - badania profilaktyczne, szczepienia, pielęgnacja

reklama
slyszalam o tej masci EMLA - szkoda ze tylko na recepte, ale moze poprosze neurologa o ta recepte.
Z neurologiem to jakas paranoja. Babka ktora konsultowala Jasia w szpitalu zalecila zeby 3 tygodnie po wyjsciu ze szpitala go skonsultowac ponownie a tu oczywiscie pomimo tego ze wskazanie mamy, to oczywiscie zarejestrowac do neurologa sie nie mozna.. Bylam bezposrednio u tej lekarki, ale powiedziala ze nie moze i ze tylko przyjmuje pacjentow zarejestrowanych przed strajkiem... No i musimy isc prywatnie. Na szczescie mozemy sobie na to pozwolic, ale ile jest osob, ktorych na to nie stac :-(

Szerlock,jest szczepionka w plynie,tzn doustna-na rotawirusy.

Mysz-mnie ten ich strajk juz dawno wkurzyl.i co z tego,ze skladaja wypowiedzenia,jak moga je w kazdej chwili wycofac?zabawa,jak dla mnie!niech sie wszyscy zwolnia raz a dobrze,to przyjada lekarze z Ukrainy,Lotwy,Litwy i tez nas wylecza.

dziewczyny nie wiem czy pisałyście może o tym, ale ja na to nie trafiłam - potrzebuję pomocy!!!!!!
Jak podajecie np wit B6??? Tzn. czym ją rozdrabniacie i w jakiej formie wciskacie do tego małego buziaczka????????????????????????

ja nie podaje,ale mysle,ze najpierw ja trzeba rozgniesc i jako witamine rozpuszczalna w wodzie,podac z herbatka? :confused: juz nie pamietam,co chcielismy rozgniatac,ale znalazlam w piwnicy mozdzierz i pistel (zachylone z uczelni ilestam lat temu),ale nic z tym nie robimy.a domowym spodobem?moze luzeczka?polozyc na desce (drewnianej lub szklanej,o gladkiej powierzchni) i gniesc lyzeczka od herbaty?

Betka pediatra powiedziała mi że nie wolno rozpuszczać. Poza wit B6 mamy podać jeszcze kwas foliowy . Uważasz że można to dodać do picia?

reklama
Do góry