reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci - badania profilaktyczne, szczepienia, pielęgnacja

Kutwa Joanka niedouki jakies - infanrixem mozna szczepic i 5w1 i 6w1 wszyscy szczepia! Normalnie po 6 tyg od wzw pierwszego, od szpitala. Oba dzoieci tak poszczepione i wszyscy znajomi tez.

Aga

reklama
chociaz ostatnio w przychodni byly problemy z hexa - lekarka powiedziala ze nie mozna 3 razy pod rzad wzw - ale podobno zadzwonila do poradni szczepien i juz wszystko wie.

no właśnie joanko. chyba zmień przychodnie, bo bez sensu cię denerwuja i wprowadzaja w błąd. ale skąd oni wzięli takie cherezje?

Mysz- mały miałby takie paznokcie, że sam z łożeczka za dwa mc złapałby butelkę, albo by ciebie wziął za włosy :-D:-D:-D żebyś go rzecz jasna nakarmiła i przewinęła:tak: lepiej więc nie czekac:-D

no my juz pposzczepieniu. szczeiliśmy 5 w 1 plus żółtaczka osobno. jak to moje dzieciątko płakalo. wiecie co. tragedia to dla mnie była. krzyczał wręcz. nawet nie potrafił cyca uchwucic tak płakał. a ja razem z nim. i najlepiej to bym powiedziała w odruchu obronnym to lekarki zeby spier.. a nie mi tu krzywde dziecku robi. ale taki juz dzidzi los.

no my juz pposzczepieniu. szczeiliśmy 5 w 1 plus żółtaczka osobno. jak to moje dzieciątko płakalo. wiecie co. tragedia to dla mnie była. krzyczał wręcz. nawet nie potrafił cyca uchwucic tak płakał. a ja razem z nim. i najlepiej to bym powiedziała w odruchu obronnym to lekarki zeby spier.. a nie mi tu krzywde dziecku robi. ale taki juz dzidzi los.

kupilam masc znieczulajaca o nazwie EMLA. ale zeby znieczulilo,to "impreze" trzeba zaczac 2h przed szczepieniem.masc ok.20zl, na recepte.wyprobuje ja dopiero 23 lipca,przy drugim szczepieniu.

to pamietaj betka jak wyprobujesz napisz czy faktycznie działa.

tak sie teraz zastanawiam czy nie powinnam zaszczepic przeciw polio? to jest ta 6 w 1? bo ja kupiłam 5 w 1 a i tak kluli kacpra 2 razy, bo jeszcze zółtaczka. a gdzie u was sie wkłuwaja? u nas w nóżki dzis bylo (w uda) tragedia, nie wiem czemu w nogi, w ramie chyba mnie boli myśle. nastepne szczepienie jesli państwowe to bedzie kłucie nozka, nozka, rączka. ale tez kupie skojarzona, bo tragedia tak dzidzi kłuc. do teraz słyszę jego płacz tragiczny taki jakby to juz starsze dzicko płakało. az serce teraz mnie boli. ze tez nie ma szczepionek w płynie

reklama
Do góry