No prosze jakie cudowne kaciki My tez przymierzamy sie do poprawki Julinkowego pokoju, chcialabym zeby spedzala w nim wiecej czasu a jescze mamy tam swoje graty i myslimy zeby w przyszly weekend jakos ten pokoj "ulepszyc". Oczywiscie zdjatek nie omieszkam wkleic na zakonczenie.
reklama
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Martag sliczny ten Mikolajkowy pokoika jaki duzy...i kolorowyBrianek pewnie jakby zobaczyl to by stamtad juz wyjsc nie chcialgratulacje za kreatywnoscja tez zrobilam kilka zmian u Brianka...ale narazie nie mam niestety jak pokazac
Wstawiam kilka fotek sprzed 2 tygodni robione obiektywem ktory zupelnie do tego sie nie nadawal...wiec fotek wiecej bo nie moglam calego pokoju ujac. W sumie niewiele zmienilismy, tyle ze polozylismy dywan na podlodze i dokupilismy stoliczek i krzeselko, z ktorego narazie mala nie korzysta wiec nie wiem czy nie wyladuje w piwnicy... A namiot rozstawilismy w pokoju dziennym i jak narazie to i tak tu Julinek spedza najwiecej czasu;-) Z przewijaka caly czas korzystamy...A wy
Załączniki
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Jagusiu piękny pokoik .A namiocik super:-),a co przewijaka to my już dawno schowaliśmy go w ciemny kąt:-)
Jagusiu, super przyjemny pokoik ma Julinek! Smiac mi sie chce tylko, bo Maryska ma dokladnie taki sam namiot, w ktorym lezy bialy kocyk, poduszka i taki sam hipopotam (mam nadzieje, ze to hipopotam:-), tyle, ze czerwony. No i wypatrzylam u Julinka moje ulubione lozko Stokke, o ktorym dowiedzialam sie niestety, jak juz mielismy dla Maryski inne. Ale strasznie mi sie ono podoba i obiecalam sobie, ze nasza nastepna dzidzia wlasnie takie dostanie:-)))
Aaaa i jeszcz cos, moze nie wynoscie na razie stoliczka i krzeselka do piwnicy, bo Mary tez ma i rzeczywiscie chwile to trwalo, zanim sie do tych mebelkow przekonala. Ale teraz sama sie tam gramoli, przynosi sobie ksiazeczki i "czyta". Albo cos odklada itd., naprawde z tego korzysta! A przewijak tez nadal mamy, a jakze:-)!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Rzeczywiście super pokoik, namiocik super pomysł i krzesełko ze stoliczkiem też,widzę,że Ikea rządzi i bardzo fajnie,bo mają świetne rozmwiązania dla maluchów,my jak się doczekamy pokoiku dla Olisia to też w Ikei będziemy szukać inspiracji:-) a przewijak u nas leży w piwnicy,przewijamy sie na łózku
Dziekujemy za pochwaly i rady. Faktycznie, wiekszosc mebli z IKEI - sa praktyczne, lekkie i przede wszystkim tanie. A z lozeczka, Kryska, jestem bardzo zadowolona. Mala spi w nim od urodzenia i jeszcze mysle dlugo bedziemy z niego korzystali. Wyjmiemy szczebelki jak trzeba bedzie i tyle. Jest solidne a przede wszystkim ma porzadny materac na ktorym bardzo mi zalezalo.
A namiot POLECAM...mala chowa sie, znosi tam zabawki, potrafi naprawde dlugo sie bawic...Kosztowal jakies marne grosze....w IKEI oczywiscie
A namiot POLECAM...mala chowa sie, znosi tam zabawki, potrafi naprawde dlugo sie bawic...Kosztowal jakies marne grosze....w IKEI oczywiscie
reklama
u nas też namiot, tyle, że ma ścianki z siateczki, mały bawi się tam dopiero od jakiś 2 miesięcy, przewijak na razie używany przez nianię, ja najczęściej na podłodze przewijam, ale czasem korzystam jeszcze ztego wynalazku.