reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Jak to pieknie Elpisku wygląda! I te falbaneczki....cudnie poprostu!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
śliczności , na pewno Kubusiowi będzie się smacznie spało
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
laski,bedziecie używać czegos takiego jak lezaczek? Bo mi wszystkie mamuski doradzają że to super sprawa,zawsze masz dziecko przy sobie...no ale sama nie wiem czy kupować i jaki,czy z bajerami typu wibracje czy zwykły? Co sądzicie?
Ja sie na ten zakup nie napalam ale siostra mi tez to zachwalala i moze tez od niej dostane jako prezent!!! fajnie by bylo bo znajac tyle dobrych opinii na ten temat to chyba warto miec cos takiego ale na pewnoi nie bede cudowac z wibracjami czy czyms takim!!! Moze to i dobre takie bajery ale najwazniejsze zeby to spelnialo swoja funkcje!!!
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
OLEŃKO taki leżaczek to naprawdę fajna rzecz ,ja miałam przy obojgu i byłam bardzo zadowolona ,.Nawet dziś oglądałam kilka w sklepie a także w internecie .W internecie fajne fishera i chico ale strasznie drogie a prawie nie odbiegające od nich w sklepach tyle że nie firmowe i też ładnie wyścielone i mięciutkie po 150 zł. a fishera i chico po 300zł. Płaci się za firmę. I do tego w sklepie można dokupić pałąk do zabawy dla dziecka który się doczepia do leżaczka .Naprawdę polecam ,dla mnie taki leżaczek to była super sprawa i teraz też kupię