reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
Madziu sliczny kacik, wszystko tak ladnie pasuje!!! Lozeczko i posciel to jak komplet!!! Mozesz byc z siebie dumna!!! Widzisz, nie zawsze musi byc duzo miejsca by cos ladnie zrobic!!!

laski,bedziecie używać czegos takiego jak lezaczek? Bo mi wszystkie mamuski doradzają że to super sprawa,zawsze masz dziecko przy sobie...no ale sama nie wiem czy kupować i jaki,czy z bajerami typu wibracje czy zwykły? Co sądzicie?

Ja sie na ten zakup nie napalam ale siostra mi tez to zachwalala i moze tez od niej dostane jako prezent!!! fajnie by bylo bo znajac tyle dobrych opinii na ten temat to chyba warto miec cos takiego ale na pewnoi nie bede cudowac z wibracjami czy czyms takim!!! Moze to i dobre takie bajery ale najwazniejsze zeby to spelnialo swoja funkcje!!!

reklama
OLEŃKO taki leżaczek to naprawdę fajna rzecz ,ja miałam przy obojgu i byłam bardzo zadowolona ,.Nawet dziś oglądałam kilka w sklepie a także w internecie .W internecie fajne fishera i chico ale strasznie drogie a prawie nie odbiegające od nich w sklepach tyle że nie firmowe i też ładnie wyścielone i mięciutkie po 150 zł. a fishera i chico po 300zł. Płaci się za firmę. I do tego w sklepie można dokupić pałąk do zabawy dla dziecka który się doczepia do leżaczka .Naprawdę polecam ,dla mnie taki leżaczek to była super sprawa i teraz też kupię

Do góry