reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Agatko,ale cudownosci,aż zazdroszczę Colinkowi! A łożeczko Allanka super!
Apropos zmiany miejsca do spania....Oliś tak jak Wikunia spi z nami w łożku i niestety kopie mnie niemiłosiernie i non stop mnie budzi,chodzę nie wyspana...tak sobie myślę,że moglibysmy wyrzucić jego łożeczko i zamiast niego kupić w Ikei sofę,jest teraz promocja za 299 zł i materac rozklada się na podlogę,także Oliś raczej by nie miał szans spaść z niego;-) a i byłoby gdzie usiąśc w ciągu dnia bo tak to tylko mamy nasze małżeńskie łoże w pokoju...myslicie że to dobry pomysł? Zastanawiam się tylko nad tym jak to będzie z drzemkami w ciągu dnia,jak Oliwier sie obudzi to zejdzie z tego materaca i będzie płakał przy drzwiach a ja często jestem na dole jak śpi i będę biegła kłusem na ten jego płacz i walenie w drzwi;-)sama nie wiem co robić...
Apropos zmiany miejsca do spania....Oliś tak jak Wikunia spi z nami w łożku i niestety kopie mnie niemiłosiernie i non stop mnie budzi,chodzę nie wyspana...tak sobie myślę,że moglibysmy wyrzucić jego łożeczko i zamiast niego kupić w Ikei sofę,jest teraz promocja za 299 zł i materac rozklada się na podlogę,także Oliś raczej by nie miał szans spaść z niego;-) a i byłoby gdzie usiąśc w ciągu dnia bo tak to tylko mamy nasze małżeńskie łoże w pokoju...myslicie że to dobry pomysł? Zastanawiam się tylko nad tym jak to będzie z drzemkami w ciągu dnia,jak Oliwier sie obudzi to zejdzie z tego materaca i będzie płakał przy drzwiach a ja często jestem na dole jak śpi i będę biegła kłusem na ten jego płacz i walenie w drzwi;-)sama nie wiem co robić...
izabella83
mama Adrianki i Sebusia:)
Agatko CUDOWNE obrazki!!! Gratuluje talentu. Kącik Alanka prześliczny.
Oleńko u mnie jest tak,że w ciagu dnia Wikunia tez śpi na naszym małżeńskim łożku hehe,jak sie przebudzi to poprostu schodzi i mnie woła..na początku płakała ale szybciutko sie przyzwyczaiła..myslę,że to jest dobry pomysl i Oliś szybciutko przywyknie do nowego spanka...chyba wiem co masz na myśli bo my mamy taka sofę w pokoju w ciagu dnia mozna siedziec tylko,że wysoka to ona nie jest,ale idealna właśnie do spania dla naszych maluszków..co do kopanai to witaj w klubie!!! ja regularnie dostaję skopa hehe i autentycznie mam siniaki..:-szok:
o mam fotki tej sofy,,o czyms takim myślałas?
o mam fotki tej sofy,,o czyms takim myślałas?
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Monika,super jest ta wasza sofa,naprawdę,ale przy Olisiu byłaby zaraz w ciapki kolorowe;-) ja raczej myslałam o pomarańczowej,takie prościutkiej,ale w podobnym stylu chyba sie zdecyduje na takie rozwiązanie:-)
AneczkaK
mama bambulinkow
Olu ja tez mysle ,ze pomysl z sofa jest fajny.Wazne ,ze z niej nie spadnie tylko zejdzie.Szybko sie przyzwyczai.
My teraz szukamy lozeczka turystycznego dla Antosia, bo te drewniane chociaz sliczne to nam bardzo duzo klopotow przysporzylo.Witek ciagle sie obijal, przekladal nozki, i musielismy tysiace roznych ochraniaczy stosowac.Malemu kupimy zatem turystyczne i bedzie po klopocie;-)
My teraz szukamy lozeczka turystycznego dla Antosia, bo te drewniane chociaz sliczne to nam bardzo duzo klopotow przysporzylo.Witek ciagle sie obijal, przekladal nozki, i musielismy tysiace roznych ochraniaczy stosowac.Malemu kupimy zatem turystyczne i bedzie po klopocie;-)
My wczoraj zmieniliśmy spanko Wikuni na ta właśnie sofę,powiem szczerze,że ta nocnie należała do najlepszych heeh Wikunia sie wierciła,kilka razy spadła z tej sofy no i skończyło sie na spaniu ze mną na łóżku;-)...dzisiaj robimy powtórkę bo chyba ona musi sie przyzwyczaić...położę jej kołdrę dzisiaj na noc bo może ma za twardo....wstawiam fotki Wikuni kącika..
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
AGATKO ale masz talent :-)Jestem pełna podziwu .Allankowi na pewno się spodoba