reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Kurcze ale Wiktusia ma fajny pokoik:tak: moja może tylko pozazdrościć bo nie ma swojego pokoju niestety:no: przez to wszędzie są porozwalane jej zabawki i w całym mieszkaniu wygląda jakby huragan przeleciał:baffled::eek:
Nawet za bardzo nie moglibyśmy kombinować bo wynajmujemy mieszkanie więc nie ma mowy o robieniu dziur w ścianie żeby np. coś zawiesić:-(

reklama
Wikunia ma sliczny "stumilowy lasek" , nie dziwie sie ze ona sie tyle usmiecha jak ma juz na scianach tylu przyjaciol!!! Bardzo ladny pokoik!!

Asiu ja jako corka murarza i z moim doswiadczeniem budowlanym moge ci tylko powiedziec ze dziury mozna zawsze zaszpachlowac i przykryc farba!!! Na pewno ci co wam mieszkanko wynajmuja nie beda zli!!!

No to Welonko Twoja coreczka bedzie miala na pewno sliczny kacik!!! Jak masz ochote, a bedzie juz gotowy, to pochwal sie nam!!! Do 10 lutego to juz niedlugo a czas do porodu zleci jeszcze szybciej, zobaczysz!!!

Asiu Wikunia nie ma swojego pokoiku jako takiego bo spi z Nami w sypialni..ma polowe pokoju a druga jest Nasza...:-)
Krecik ma racje wszystko mozna zatuszowac a kilka dziurek napewno nei zaszkodzi,zreszta te obrazki to przyklejane sa na tasme wiec sladu napewno by nie bylo..wiec do dzieła...:tak::tak:
Agatko Wikunia ma mnostwo przyjaciół teraz tylko,że wszystkim zaczyna obrywac nogi hehe i zrywa je ze sciany po czym sie smieje.;-)...no a Ja latam za nia z tasma i przyklejam w kolko hehe:laugh2::laugh2:

Kociu naklejki to kupilam w sklepie dla dzieci Mama i Ja akurat sie nazywa..ale chyba widzialam tez wtym sklepie Calineczka internetowym..naprawde super sprawa sa nie drogie a frajda jest duza dla Wiki..ma co zrywac i do kogo gadac:tak::laugh2:

reklama
Do góry