reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziusiowe USG :)

Milia gratuluje, ale rosnie malenstwo
Renatka super, no to masz parke:happy2:
A corcia taka slodziutka poglaska go.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki :)
Ja teraz się cieszę, że ona ma już 3 latka, to bardziej kumata jest.
Chciałam dzidzię wcześniej, ale się nie udawało, ale teraz myślę, że to dobrze.
Ona tak świadomie do tego podchodzi.
Marek wczoraj wypiął brzuch i mówi : Maju, a u mnie kto mieszka w brzuchu ?
A Maja : Nikogo NIE MA !!!!!!
hehe
A Marek ma większy brzuch niż ja :D

A, i trzeba mi zmienić datę porodu, gin przesunął o tydzień: 28.04.2015
:)
i proszę o wpisanie na listę synka Michałka :)

A ja sie pochwale moja dziewuszka:)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1416845235.883446.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1416845235.883446.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
Kuklaki no właśnie!! hahaha strasznie podobny do syna z tego czasu jak miał robione usg ( 2 tyg pożniej ) kurde znowu klon ojca ;D

reklama
No właśnie to chciałam powiedzieć że na pierwszej fotce strasznie podobny do Twojego męża :p
Jak ja juz bym chciała mojego podwórka w 4d zobaczyć :D

Do góry