reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

Rzeczywiście ciężko ewanku:-( Miejmy tylko nadzieję,ze to nic poważnego i może tylko z osłabienia:tak: albo ząbki....
reamonn,widzisz,super,że nic już w buźce nie ma!:-)

reklama
Ewan pewnie to od ząbków, najważniejsze,że Danonek ma apetyt ..daj znac jak sie czegos dowiesz..trzymma kciukiżeby wszystko było ok..:-)

Reamoon super że Kajuni przeszło i znikneła ta narośl..jednak na Twoim miejscu bym powiedziaął lekarzowi o tym..lepiej dmuchac na zimne..:tak:

Reamonn dobrze że Kaji to zniknęło :-) ale się stracha najadłaś napewno.
Ewan życzę dużo zdrówka Danonkowi oby też szybko to zapalenie zniknęło :happy:
Mój mały przeziębiony zasmarkany i marudny cały czas się wiesza na nie i rączki do góry tylko jak go noszę to się uspakaja wczoraj mu zrobiłam gorącą kąpiel wygrzałam w ciepełku mam nadzieję to się nie rozwinie dalej.

Tasha-zdróweczka maluszkowi!
dzieki babeczki za słowa otuchy, jesteśmy po prześwietleniu USG, węzeł jest w stanie zapalnym, na razie nie podał antybiotyku, w środę drugie USG, troche jestem spokojniejsza

Ewan trzymam kciki zeby bylo O.k. daj znac koniecznie jak sie sprawy maja.Ja mysle ,ze to pewnie od zabkow albo zwykly stan zapalny i wszystko bedzie dobrze:tak:

Ewan , oby obeszlo sie bez wiekszego leczenia i zeby to paskudztwo samo ustapilo!!! Duzo zdrowka dla Danonka!!!

Reamonn - niesamowite ze tak po prostu przeszlo. Cieszymy sie razem z Toba!
Ewan - daj znac jak po wizycie, faktycznie pewnie od zabkow. Glowka do gory i pisz jak wrocisz.

Tasha,ucałuj to swoje Adriankowe szczęscie i niech synus zdrowieje!
ewan,mi pani doktor mówiła że u maluszków węzly chłonne mogą być powiększone przy stanie zapalnym czyli także przy ząbkowaniu albo przy osłabieniu ogólnym,zalecała podawać coś na wzmocnienie,np Vibovit albo inne witaminki:tak:

reklama
Evan - dobrze ze ze słoneczkiem jest lepiej :) Trzymamy mocno kciuki!

U nas doprawdy dziwne to bylo ze po paru godzinach w nocy przeszlo. Oczywiscie obserwuje Kaje i wkrotce przekaze to Pani doktor na wizycie. Ale dokladnie od nocy jak to zniknelo Kaja mi zaczela spac znow cala noc. A przed wizyta na pogotowiu chyba 5 dni plakala przez sen co pare minut i budzila sie kolo 4.00 w nocy. Byla marudna i grzebala w buzi. Moze rzeczywiscie sie skaleczyla. Obserwujcie maluszki i uwazajcie co wkladaja do dziobkow.

Do góry