reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowe boleści

Olu trzymamy za Was kciuki! Ech daja nam te zabki popalic. U nas kryzys minal kilknascie dni temu a zebow jak nie bylo tak nie ma :o(.
Na bol podawalam Kaji Panadol i dzieki niemu spala mi cala noc i nie wybudzala z placzem.

reklama
Oliwierku trzymam za Ciebie kciuki zeby zabki szybko wyszly i przestaly Cie meczyc...Olu ja mam ze swoja Ola tak samo gdyby nie viburcol to wcale bysmy w nocy niespaly

u nas viburcol niestety nie pomaga:no: a tez mamy cd ząbkowania. Nocki są koszmarne a zębów wciąż nie widać, tylko śliny litry lecą z buzi;-):tak:

dziewczyny mam pytanie: czy nadal dajecie maluchom wit D3? bo to chyba do roku miało być:confused: i czy dajecie jakieś inne witaminy tak na wzmocnienie???

asia: Ja daje, mala ma ciemiaczko jeszcze duze i lekarka powiedziala zebym podawala az skonczy mi sie flakonik, wiec podaje....bo na to slonce to u nas tez niespecjalnie mozna liczyc. Mysle ze jezeli ciemiaczko jej juz zaroslo, to nie musisz podawac, ale w razie watpliwosci - spytalabym lekarza.

reklama
My tez jeszcze podajemy bo ciemiaczko jeszcze jest choc male. Na kolejnej wizycie za 2 tygodnie bedziemy wiedziec czy odstawic czy dalej podawac.

Do góry