reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

Olu trzymamy za Was kciuki! Ech daja nam te zabki popalic. U nas kryzys minal kilknascie dni temu a zebow jak nie bylo tak nie ma :o(.
Na bol podawalam Kaji Panadol i dzieki niemu spala mi cala noc i nie wybudzala z placzem.

reklama
Oliwierku trzymam za Ciebie kciuki zeby zabki szybko wyszly i przestaly Cie meczyc...Olu ja mam ze swoja Ola tak samo gdyby nie viburcol to wcale bysmy w nocy niespaly

u nas viburcol niestety nie pomaga:no: a tez mamy cd ząbkowania. Nocki są koszmarne a zębów wciąż nie widać, tylko śliny litry lecą z buzi;-):tak:

dziewczyny mam pytanie: czy nadal dajecie maluchom wit D3? bo to chyba do roku miało być:confused: i czy dajecie jakieś inne witaminy tak na wzmocnienie???

asia: Ja daje, mala ma ciemiaczko jeszcze duze i lekarka powiedziala zebym podawala az skonczy mi sie flakonik, wiec podaje....bo na to slonce to u nas tez niespecjalnie mozna liczyc. Mysle ze jezeli ciemiaczko jej juz zaroslo, to nie musisz podawac, ale w razie watpliwosci - spytalabym lekarza.

reklama
My tez jeszcze podajemy bo ciemiaczko jeszcze jest choc male. Na kolejnej wizycie za 2 tygodnie bedziemy wiedziec czy odstawic czy dalej podawac.

Do góry