reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowe boleści

Rzeczywiście ciężko ewanku:-( Miejmy tylko nadzieję,ze to nic poważnego i może tylko z osłabienia:tak: albo ząbki....
reamonn,widzisz,super,że nic już w buźce nie ma!:-)

reklama
Ewan pewnie to od ząbków, najważniejsze,że Danonek ma apetyt ..daj znac jak sie czegos dowiesz..trzymma kciukiżeby wszystko było ok..:-)

Reamoon super że Kajuni przeszło i znikneła ta narośl..jednak na Twoim miejscu bym powiedziaął lekarzowi o tym..lepiej dmuchac na zimne..:tak:

Reamonn dobrze że Kaji to zniknęło :-) ale się stracha najadłaś napewno.
Ewan życzę dużo zdrówka Danonkowi oby też szybko to zapalenie zniknęło :happy:
Mój mały przeziębiony zasmarkany i marudny cały czas się wiesza na nie i rączki do góry tylko jak go noszę to się uspakaja wczoraj mu zrobiłam gorącą kąpiel wygrzałam w ciepełku mam nadzieję to się nie rozwinie dalej.

Tasha-zdróweczka maluszkowi!
dzieki babeczki za słowa otuchy, jesteśmy po prześwietleniu USG, węzeł jest w stanie zapalnym, na razie nie podał antybiotyku, w środę drugie USG, troche jestem spokojniejsza

Ewan trzymam kciki zeby bylo O.k. daj znac koniecznie jak sie sprawy maja.Ja mysle ,ze to pewnie od zabkow albo zwykly stan zapalny i wszystko bedzie dobrze:tak:

Ewan , oby obeszlo sie bez wiekszego leczenia i zeby to paskudztwo samo ustapilo!!! Duzo zdrowka dla Danonka!!!

Reamonn - niesamowite ze tak po prostu przeszlo. Cieszymy sie razem z Toba!
Ewan - daj znac jak po wizycie, faktycznie pewnie od zabkow. Glowka do gory i pisz jak wrocisz.

Tasha,ucałuj to swoje Adriankowe szczęscie i niech synus zdrowieje!
ewan,mi pani doktor mówiła że u maluszków węzly chłonne mogą być powiększone przy stanie zapalnym czyli także przy ząbkowaniu albo przy osłabieniu ogólnym,zalecała podawać coś na wzmocnienie,np Vibovit albo inne witaminki:tak:

reklama
Evan - dobrze ze ze słoneczkiem jest lepiej :) Trzymamy mocno kciuki!

U nas doprawdy dziwne to bylo ze po paru godzinach w nocy przeszlo. Oczywiscie obserwuje Kaje i wkrotce przekaze to Pani doktor na wizycie. Ale dokladnie od nocy jak to zniknelo Kaja mi zaczela spac znow cala noc. A przed wizyta na pogotowiu chyba 5 dni plakala przez sen co pare minut i budzila sie kolo 4.00 w nocy. Byla marudna i grzebala w buzi. Moze rzeczywiscie sie skaleczyla. Obserwujcie maluszki i uwazajcie co wkladaja do dziobkow.

Do góry