reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

reklama
z pewnością zapytam bo warto, fantastyczny człowiek jeszcze w życiu nie trafiłam na takiego lekarza , nie prowadzi prywatnej praktyki tylko przyjmuje państwowo na dodatek przychodzi godzine wcześnie i dwie godziny później wychodzi codziennie:happy: to lekarz-człowiek :tak:

Rany, Emilianka, rzeczywiscie jakis dusz czlowiek. To super ze na niego trafilas. Trzymamy kciuki zebyscie sie do niego dostaly:tak: :-)

Faktycznie takiego lekarza to rzadko mozna spotkac:-) ..Najczesciej robia laske,ze w ogle Cie przyjma i to na dokladke olewka pelna...Dolaczam sei do Martag i tez trzymamy kciuki ....a moze jakbys z Nim pogadala to by nie odmowil Martynce..:-) :tak:

Mojemu już ustąpiły złe humorki po szczepieniu ,przespała dziś do 3 rano i znowu jest uśmiechnięty i rozgadany ,najgorszy okres miał zpiątku na sobotę ,nie spałam całą noc a sobotę szliśmy na imieninki do jego chrzestnego i wiecie co nie spał do 22 i był cały rozanielony bo był brany z ręki do ręki :-D :-D ,nikogo się nie bał aupodobał sobie gospodynię ,wujka chrzestnego i brata gospodyni przyjęcia

Faktycznie takiego lekarza to rzadko mozna spotkac:-) ..Najczesciej robia laske,ze w ogle Cie przyjma i to na dokladke olewka pelna...Dolaczam sei do Martag i tez trzymamy kciuki ....a moze jakbys z Nim pogadala to by nie odmowil Martynce..:-) :tak:

Przepraszam ze tak z innej beczki ale troche dziwnie zrozumialam slowa Wiki!!! Bez polskiej czcionki to czasem fajne rzeczy wychodza!!! Ale zbereznica ze mnie!!!

reklama
Ja tez to odrazu spontanicznie inaczej przeczytalam...za co kurcze te laske robia...he he he...ale nam zberezne mysli wieczorowa pora przyszly:)

Do góry