reklama
z pewnością zapytam bo warto, fantastyczny człowiek jeszcze w życiu nie trafiłam na takiego lekarza , nie prowadzi prywatnej praktyki tylko przyjmuje państwowo na dodatek przychodzi godzine wcześnie i dwie godziny później wychodzi codziennie to lekarz-człowiek
Faktycznie takiego lekarza to rzadko mozna spotkac:-) ..Najczesciej robia laske,ze w ogle Cie przyjma i to na dokladke olewka pelna...Dolaczam sei do Martag i tez trzymamy kciuki ....a moze jakbys z Nim pogadala to by nie odmowil Martynce..:-)
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Mojemu już ustąpiły złe humorki po szczepieniu ,przespała dziś do 3 rano i znowu jest uśmiechnięty i rozgadany ,najgorszy okres miał zpiątku na sobotę ,nie spałam całą noc a sobotę szliśmy na imieninki do jego chrzestnego i wiecie co nie spał do 22 i był cały rozanielony bo był brany z ręki do ręki ,nikogo się nie bał aupodobał sobie gospodynię ,wujka chrzestnego i brata gospodyni przyjęcia
Faktycznie takiego lekarza to rzadko mozna spotkac:-) ..Najczesciej robia laske,ze w ogle Cie przyjma i to na dokladke olewka pelna...Dolaczam sei do Martag i tez trzymamy kciuki ....a moze jakbys z Nim pogadala to by nie odmowil Martynce..:-)
Przepraszam ze tak z innej beczki ale troche dziwnie zrozumialam slowa Wiki!!! Bez polskiej czcionki to czasem fajne rzeczy wychodza!!! Ale zbereznica ze mnie!!!
reklama
Podziel się: