reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

Bidulki naprawde z tych naszych pociech,no a przy okazji i My sie meczymy co za wstretne chorobska!!!!:wściekła/y:
Niech szybko zdrowieja Nasze cudenka:-)
Dziewczyny czy ktoras wie moze w jakiej kolejnosci wychodza zabki? najpierw na gorze czy na dole? Dzisiaj masowalam dziaselka Wikuni i wyczuwam chyba zabek u gory kolo jedyneczki ,ale nie jestem pewna czy to mozliwe..:tak:

reklama
Nasza noc też była dziś lepsza. Poszedł spać o 21, pobudka o 23 potem o 4 i o 7 rano to jak na Michała rewelka aż się wyspałam hihihihi

Moj Kubulek Miał Dzisiaj Goraczke 38,6 Boroczke Zastosowałam Nurofen I Viburkol I Troche Lepiej Jest Zmierzlutki Ale To I Tak Twardziel

Kochanym chorowitkom dużo zdrówka życzę, żeby jak najszybciej wracały do formy biedulki nasze!

WIKI w pierwszej kolejności przebijają się dolne jedynki, ale są wyjątki i to wcale nierzadkie..

Ja tez slyszalam ze najpierw sa dolne jedynki, ale tak jak pisze amko sa wyjatki. Wiki jak nie jestes pewna to najlepiej wsadz malej lyzeczke do buziulki i przejedz po dziaselkach, jak bedzie zabek to bedzie stukal o lyzeczke. To taki stary ludowy sposob;-)

Juz wszystko wiem :-) ...wczoraj jak jej masowalam dziaselka to wyczulam cos u gory ale to nie zabki raczej,poprostu cos twardego ma ale to dziaselka sa...natomiast dzisiaj rano zobaczylam na dole 2 zabki tzn jeszcze sie nei przebily ale juz je widac wyraznie sa wyrzlobione w dziaselkach,smiesznie to wyglada hehe takie dwa rowniutkie zabki..pewnie juz niedlugo sie przebija i wyjda:tak: :-) :-)

z tymi lekarzami to oszlaeć można , znaleźć dobrego to jak szukanie igły w stogu siana...:sick: ja ciągle trafiam na konowałów :baffled: chociaż ostatnio podpatrzyłam w mojej przychodni ze jest taki lekarz który ciągle ma mnóstwo pacjentów (prediatra) i jak przyjmuje to biega do laboratorium z jakimiś papierami :confused: stwierdziłam ze musi być dobrym lekarzem skoro osobiście sprawdza wyniki i konsultuje z innymi lekarzami no i strzał w 10:tak: okazało się ze to chyba najlepszy lekarz w Warszawie trafiłam przypadkiem bo miał okienko od razu wiedział co się dzieje z dzieckiem był przemiły, w całym gabinecie na ścianie wiszą zdjęcia "jego" dzieciaczków...lekarz w szpitalu powiedział ze wirus a on od razu stwierdził ze ucho:szok: zadzwonił do laryngologa i umówł nas na już...dostała antybiotyk i po dwóch dawkach był spokój zaczęła się śmiać :tak: ale niestety lekarz ma komplet pacjentów i nie może małej prowadzić a le za to jak bedzie chora to tylko do niego :tak: moją pseudo-lekarke już zmieniłam na inną mam nadzieje ze lepszą bo gorszej to nie może być

reklama
Masz Racje Ja Nie Wiem Co Sie Dzieje Z Tymi Lekarzami Cholera Nie Mam Powołania To Sie Nie Cisne Szlag Mnie Trafia Wszystkiego Masz Sie Do Myslec A My To Niby Co Mamy Byc Wszystko Wiedzace

Do góry