reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

Mamy z Zuzia taki problemik-Niunia co rano budzi się z zapchnym noskiem i bardzo ją to złości...Psikam jej żyrafą,smaruję pod noskiem maścią majerankową i przechodz-w ciągu dnia ani śladu kataru-co to może być???!!!I jeszcze jedno-Malutka czasem nawet trzy,cztery razy dziennie dostaje czkawki-od czego to diabelstwo???!!!

reklama
Kociu, a grzejecie juz w domciu, bo jak tak to moze za suche powietrze jest i najwilzacz by sie przydal.
Ja tak mialam zeszlej zimy, za sucho w powietrzy bylo:tak:

Grzejemy ale my mamy ogrzewanie gazowektóre podobno tak nie wysusza powietrza ale i tak mamy na grzejnikach nawilżacze...I jeszcze obok kołyski Niuni stawiam miskę z wodą...:-(

My tez mamy gazowe:tak: Ale jak masz nawilzacze, to nie wiem juz sama.
a czkawke moj maly tez czesto ma, szczegolnie jak sie smieje:tak:

A to Niunia też zazwyczj czka przy śmiechu lub intensywnym gadaniu...Martuś,a smarujesz Nikusiowi czymś nosek?

Na razie nie smaruje, bo nie ma katarku ani nic takiego. A zreszta ja w nocy nie grzeje za bardzo, bo moj maluszek nie lubi jak jest za goraco, a i tak spi w spiworku wiec jest mu cieplo:-) Mi sie wydaje Kociu, ze ta czkawka to stad, ze nasze niunki jeszcze nie potrafia kontrolowac oddychania i przy smiechu sie po prostu zapowietrzaja:tak:

No pewnie tak...A co do katarku to jutro idziemy na szczepienie i zobaczymy co na ten temat powie nam pani doktor...I czy w końcu pozwoli Niuni dawać coś poza mleczkiem???!!!

Oliwierek tez budzi sie z zapchanym noskiem az mu tak gra wszystko a potem przechodzi w ciągu dnia napisz kociu jak wrócisz że szczepienia co Ci powiedziała pani doktor prosze

reklama
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Mój Misiałek ma zapalenie oskrzeli buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Dostaje 2 razy dziennie antybiotyk w zastrzyku i tak płacze mocno, że groch z oczek płyną a mnie Go tak bardzo żal, że też popłakuję.

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Do góry